Bandirmaspor - Manisa FK Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 29. haftasinda Bandirmaspor evinde karsilastigi Manisa FK ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan basin toplantisinda iki takimin antrenörleri açiklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 29. haftasinda Bandirmaspor sahasinda Manisa FK ile karsi karsiya geldi. Müsabaka karsilikli gollerle 1-1 berabere sona erdi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Bandirmaspor Yardimci Antrenörü Yasar Isik, yaklasik 1 saat eksik oynamalarina ragmen oyuncularinin iyi mücadele ettiklerini söyledi.

10 kisi kaldiklari için maçin ikinci yarisinda zorunlu plan degisiklikleri yaptiklarini belirten Isik, "Ikinci yarida skoru 2-0’a getirecek pozisyonlari da bulduk, üzücü olan son dakika golüyle 2 puani kaybetmemiz. Ne olursa olsun hedefimizden hiçbir sapma olmadan önce ilk 6’da yer alip sonra da Süper Lig’e çikmak istiyoruz. Telafisi zor haftalara giriyoruz. Önümüzdeki hafta Sanliurfaspor maçinda 3 puan alarak telafi etmek istiyoruz" diye konustu.



Manisa FK cephesi

Manisa FK Teknik Sorumlusu Nevzat Dinçbudak da maçtan puan aldiklari için mutlu olduklarini dile getirdi. Maçin ikinci yarisinda çesitli varyasyonlarla pozisyon üretmeye çalistiklarini vurgulayan Dinçbudak, sunlari söyledi:

"Direkten dönen toplarimiz oldu, galibiyeti getirecek pozisyonlari da yakaladik ama beraberlik golünü geç de olsa bulduk. Galip gelemedigimiz için üzgünüz ama oyuncularimizla 4 gün gibi kisa bir süredir birlikte olmamiza ragmen oyuna iyi reaksiyon verdiler. Bulundugumuz konumdan çikabilmemiz için aldigimiz 1 puan bizim için önemliydi. Bundan sonraki maçlar için galibiyet serisi yakalayarak yukarilara dogru çikip ligi rahat bir sekilde bitirmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA