Ismet Tasdemir Açiklamasi 'Kazanmamiz Gereken Bir Maçti, Önemli Bir Kayip'

Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, berabere biten Ankara Keçiörengücü maçiyla ilgili, “Rakibimiz iyi savunma yapti. O savunmayi delemedik. Kazanmamiz gereken bir maçti, önemli bir kayip" degerlendirmesini yapti. Keçiörengücü Teknik Direktörü Tahsin Tam ise, verdiklerini mücadelenin degerli oldugunu söyledi.

Trendyol 1. Lig’in 29. haftasinda Bodrum FK, evinde karsilastigi Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kaldi. Mücadele öncesi Bodrum FK formasi altinda 300. maçina çikan Celal Dumanli’ya Bodrum FK Yönetim Kurulu Üyesi Askin Demir, 300. maç formasi hediye etti ve ardindan plaket takdim etti. Bu skorla birlikte Bodrum FK, haftayi maç fazlasiyla 48 puanla 4. sirada kapatti. Kalan 5 maçta gereken puanlari toplamayi hedeflediklerini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, “Bugün 2 farkli hedefi olan takimlarin mücadelesiydi. Ligde play-off hedefi olan ve düsmeme hedefi olan iki takim karsi karsiya geldi. Iyi bir oyun olmadi. Seyircinin olmamasi, bence buna çok büyük bir etken. Maçta üçüncü bölgede dogru ayaklarla bulusamadik. Bulusturdugumuzda dogru isleri yapamadik. Son 10 dakika baskiyla birlikte pozisyon bulduk ama yetmedi. Rakibimiz iyi savunma yapti. O savunmayi delemedik. Kazanmamiz gereken bir maçti, önemli bir kayip. Yolumuza devam ediyoruz, birkaç tane çok kritik maç var. Bu maçlarin sonucunda her takim için her sey olabilir. 5 haftada gerekli bütün puanlari alip yarisin içerisinde var olmaya çalisacagiz” diye konustu.



Tahsin Tam: "Vermis oldugumuz mücadele bizim için çok degerliydi"

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Tahsin Tam ise, “Bodrumspor gibi güçlü bir takima karsi bugün deplasmanda aldigimiz 1 puan ve vermis oldugumuz mücadele bizim için çok degerliydi. Ligin son haflarinda özellikle ligin alt tarafini ilgilendiren müsabakalarda enteresan skorlar ortaya çikti, son 6 haftada kartlar yeniden dagitildi. O yüzden deplasmanda aldigimiz bu puan bizim için gayet iyiydi. Her iki takim için kolay mücadele olmadi, diger maçlara en iyi sekilde hazirlanip sezonu rahat bir sekilde bitirmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA