Evini Sari-Kirmiziya Boyatip Icardi Yazan Diyarbakirli Taraftar IHA'ya Konustu

Diyarbakirli insaat ustasi, Galatasaray ve Mauro Icardi sevgisini bir yil önce yapimina basladigi evine yansitti. Usta, evini sari-kirmiziya boyayip “Mauro Icardi” ve “Erdem baba” yazdi.

Galatasaray’in yildiz oyuncusu Mauro Icardi sevgisi sinir tanimiyor. Diyarbakir’in Silvan ilçesi kirsal Tokluca Mahallesi’nde yasayan 36 yasindaki Mehdi Keskinkilinç, sari-kirmizi ve Mauro Icardi sevgisini bir yil önce yapimina basladigi evine yansitti. Insaat ustasi Keskinkilinç, meslegiyle çocukluk aski Galatasaray’in renkleriyle evini boyatip “Mauro Icardi” ve “Erdem baba” yazarak hayalini gerçeklestirdi.

Keskinkilinç, Icardi’yi Diyarbakir’a davet ederken, kendisi de Rams Park’ta üçlü çekmek istedigini dile getirdi.

Mehdi Keskinkilinç, Ihlas Haberi Ajansi muhabirine, boya ve alçi montajlama isiyle ugrastigini söyledi.

Galatasaray tutkusunun küçüklügümden bu yana geldigini belirten Keskinkilinç, Galatasaray’i çok sevdigini dile getirdi.

“Tek hayalim arenanin ortasinda tribüne üçlü çektirmektir”

“Benim güzel bir ev yapma hayalim vardi, onu gerçeklestirdim” diyen Keskinkilinç, “Daha sonra evimi sari-kirmizi renge boyama plani aklima geldi. Icardi de geçen sene Galatasaray’a gelince sampiyon olduk. Icardi sevgisi de oradan basladi.

Fanatik Galatasaray taraftariyim ve takimimi çok seviyorum. Icardi’yi köyümüze bekliyorum. Tek hayalim arenanin ortasinda tribüne üçlü çektirmektir. Tüm Galatasaray taraftarina da selamlarimi iletiyorum. Sampiyon Galatasaray” dedi.

Evin yapim asamasinda kullandigi malzemeleri Diyarbakir, Batman ve Silvan’dan getirdigini aktaran Keskinkilinç, “Geçen sene yaz ayinda evimin yapimina basladim. Is yogunlugu falan derken süreç biraz uzadi. Evimin dis cephesinde Erdem baba da yaziyor. Erdem Timur’u çok sevdigim için oglumun ismini de Erdem koydum. Daha sonra evimin dis cephesine ‘Erdem Baba’ ve ‘Mauro Icardi’ yazdim” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İHA