Besiktas, Hazirlik Maçinda Istanbulspor'u Maglup Etti

Besiktas, hazirlik maçinda Istanbulspor’u 2-1 maglup etti.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasinda 13 Nisan Cumartesi günü sahasinda Samsunspor ile karsilasacak olan Besiktas, bu müsabakanin hazirliklarini Istanbulspor ile BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptigi hazirlik maçiyla sürdürdü.

Siyah-beyazlilar, mücadeleye Ersin Destanoglu, Baran Kalkavan, Joe Worrall, Tayyip Talha Sanuç, Umut Meras, Alex Chamberlain, Daniel Amartey, Demir Ege Tiknaz, Jackson Muleka, Emrecan Terzi ve Cenk Tosun 11’yle baslarken; Göktug Aytekin, Emre Kaya, Andülmecid Dönmez Enes Çinemre, Yusuf Can Calayir ve Ahmet Yagiz Mengi ise yedek kulübesinde yer aldi.

Besiktas’ta Ante Rebic, Al-Musrati, Tayfur Bingöl, Salih Uçan, Necip Uysal, Jonas Svensson, Ernest Muçi, Arthur Masuaku, Vincent Aboubakar, Omar Colley müsabaka kadrosunda yer almadi.

Istanbulspor’da Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz; Alp Arda, Duhaney, Mehmet Yesil, Deli, Coly, Sambissa, Vorobjovas, Loshaj, Vefa Temel, Mamadou ve Emir Kaan Gültekin 11’ini sahaya sürdü. Murat Eser, Özcan Sahan, Traore, Baraa Kaya, Yigit Bologlu ve Jackson ise kulübede görev bekledi.

Karsilasmanin 26. dakikasinda Sambissa’nin asistinde Vorobjovas, Istanbulspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Besiktas, 75. dakikada Enes Çinemre’nin attigi golle beraberligi yakaladi. Cenk Tosun’un 85. dakikada kaydettigi golle siyah-beyazlilar 2-1 öne geçti. Istanbulspor’da Traore, karsilasmanin 90+1. dakikasinda penalti vurusundan yararlanamayinca Besiktas, sahadan 2-1 galip ayrildi.

Mücadeleyi Besiktas Ikinci Baskani Hüseyin Yücel, Besiktas Asbaskani Mete Vardar da takip etti.

Kaynak: İHA