Turgutluspor'da Yeni Teknik Direktör Gülay Oldu

TFF 3.Lig takimlarindan Turgutluspor’un yeni teknik direktörü Eray Gülay oldu.

Turgutluspor’un anlasma sagladigi Teknik Direktör Eray Gülay için bugün kulüp tesislerinde imza töreni gerçeklestirdi. Törene Kulüp Baskani Gökhan Akin ve Futbol Sube Sorumlusu Hüseyin Yasak katildi.

Imza töreninde konusan yeni teknik direktör Eray Gülay, “Bana bu görevi layik gören Kulüp Baskani Gökhan Akin ve yönetim kurulu üyelerine tesekkür ederim. Turgutluspor benim yuvam. Burada çok güzel basarilar, çok güzel zamanlar geçirdim. Zor bir süreçten geçiyoruz ama bunun üstesinden gelecek güçteyiz. Yine güzel günler görecegiz. Taraftarlarimizin yüregi ferah olsun. Turgutluspor en iyi yerlere çikacaktir. Her sey güzel olacak bundan emin olsunlar. Tek istegin kulübümüze destek olsunlar ve güzel günlerin mutlulugunu birlikte yasayalim.” ifadelerini kullandi.

Yeni Teknik Direktör Eray Gülay’a görevinde basarilar dileyen Baskan Gökhan Akin ise “Eray Gülay hocamiz Turgutlu’nun bir degeri ve Turgutlusporumuz için önemli bir isim. Hocamiza olan güvenimiz tamdir. Basarili olacagina inaniyoruz. Bu kulübü daha da yukarilara çikarmak için hep birlikte çok çalisacagiz. Turgutluspor bu sehrin bir degeridir. Tüm taraftarlarimizi ve Turgutlulu futbolseverleri bu degere sahip çikmaya ve destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA