Trabzonspor, Avci Ile Deplasmanda Daha Fazla Puan Topladi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, bordo-mavili takimin basina ikinci kez geldigi dönemde en çok puani dis sahada topladi. Avci, deplasmanda 21, evinde ise 19 puan aldi.

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasinda Konyaspor ile deplasmanda karsilasan Trabzonspor, sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrilarak moral buldu. Bordo-mavililer, bu galibiyetle birlikte Abdullah Avci’nin ikinci kez takimin basina geldigi dönemde iç sahaya göre dis sahada daha çok puan topladi.

Karadeniz ekibi, Avci yönetiminde oynadigi 23 maçin 11’ini evinde, 12’sini ise deplasmanda oynadi. Avci’nin ögrencileri söz konusu maçlarda 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 maglubiyet aldi. Iç sahada oynanan 11 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 maglubiyetle 19 puan kazanan deneyimli çalistirici, deplasmanda ise 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 maglubiyetle 21 puani hanesine yazdirdi.

Trabzonspor, Abdullah Avci ile deplasmanda Fenerbahçe, Gaziantep FK, Istanbulspor (hükmen), MKE Ankaragücü, Pendikspor ve Konyaspor’u maglup etti. Fatih Karagümrük, Sivasspor ve Antalyaspor ile berabere kalan bordo-mavililer, Çaykur Rizespor, Besiktas ve Alanyaspor deplasmanlarinda ise puan alamadi.

Trezeguet, deplasmanlari daha çok seviyor

Trabzonspor’da bu sezon attigi 10 golle takimin en skorer oyuncusu olan Trezeguet, bu gollerden 6’sini deplasman müsabakalarinda kaydetti.

Misirli oyuncunun deplasmanda gol attigi maçlarda ise bordo-mavililer maglubiyet olmadi ve söz konusu maçlarda 13 puan elde etti.

29 yasindaki futbolcu dis sahada Gaziantep FK aglarini 2 kez sarsarken Sivasspor, Istanbulspor, Pendikspor ve Konyaspor karsilasmalarinda da 1’er gol buldu.

Kaynak: İHA