Sahinbey'in Gururu Oldular

Sahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takimi oyunculari, Avrupa Ampute Futbol Sampiyonasi hazirliklari çerçevesinde Milli Takim kampina davet edildiler.

Sahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takimi oyunculari Fuat Tastan, Halil Ibrahim Esen, Kemal Günes ve Mert Yildiz Avrupa Ampute Futbol Sampiyonasi hazirliklari çerçevesinde Ampute Milli Takim kampina davet edilerek Gaziantep’in gururu oldular. Milli Takim kampi 1-8 Nisan 2024 tarihleri arasinda, Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri’nde basladi.

“Oyuncularimizla gurur duyuyorum”

Alinan davetten dolayi gurur duydugunu ifade eden Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Cuma Güzel, "Takimimizin basarili oyuncularindan Fuat Tastan, Halil Ibrahim Esen, Kemal Günes ve Mert Yildiz Milli Takim kampina davet edilmesi bizleri hem mutlu etti hem de gururlandirdi. Mili Takim kadrosunun omurgasini takimimiz olusturuyor. Kulüp olarak iyi ve basarili çalismalar yaparak Gazi sehrimizi ve özellikle de Sahinbey Ilçemizi en güzel sekilde temsil etmeye gayret gösteriyoruz" dedi.

Kaynak: İHA