Red Bull Four 2 Score Elemeleri Adana'da Basliyor

Red Bull’un bu yil Türkiye’de ilk kez düzenlenen global futbol etkinligi Red Bull Four 2 Score’da elemelerin baslamasina bir hafta kaldi. Dogru zamanda atilan gollerin ekstra avantaj sagladigi Red Bull Four 2 Score Türkiye’de elemeler 13 Nisan tarihinde Adana’da basliyor.



Bu yil Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan, 4’er kisiden olusan 2 takimin küçük bir sahada birbirlerine karsi mücadele edecegi futbol turnuvasi Red Bull Four 2 Score Türkiye elemelerine sayili günler kaldi. Heyecanla beklenen turnuvada eleme maçlari heyecani 13 Nisan Cumartesi günü Adana’da baslayacak.

Farkli kurallariyla futbolu yeniden boyutlandiran Red Bull Four 2 Score’da dört ana bir yedek oyuncudan olusan takimlar karsi karsiya gelecek. Maçlarin 15x25 ölçülerdeki sahada oynanacagi turnuva mücadeleler 10 dakika sürecek. Kaleci olmayan maçlarda ilk ve son dakikada atilan goller 2 gol olarak sayiliyor. Devre arasi ve mola verilmiyor.

Bu yil 25’ten fazla ülkede düzenlenen etkinlikte takimlar Almanya’nin Leipzig sehrinde, Red Bull Leipzig’in stadinda gerçeklesecek olan Dünya Finali’ne katilma sansi için mücadele edecek. Türkiye’de elemeler 13-14 Nisan’da Adana’da baslayacak. 20-21 Nisan’da Konya’da devam edecek elemeler, 27 Nisan’da Samsun’da devam edecek. Türkiye Finali ise 28 Nisan’da yine Samsun’da düzenlenecek. Elemelere kayit islemleri redbull.com/tr-tr/events/red-bull-four-2-score adresinde devam ediyor.

Kaynak: İHA