Kastamonuspor, Belediye Derincespor Maçinin Hazirliklarini Tamamladi

Kastamonuspor, Belediye Derincespor maçinin hazirliklarini tamamlayarak Kocaeli’ye hareket etti. GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Firat Gül, Belediye Derincespor karsilasmasi öncesi yaptigi açiklamada, Ramazan Bayraminda rutin olarak çalismalarini sürdüreceklerini ve asil bayramin kendileri için sezon sonunda olacagini kaydetti.

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta sampiyonluk mücadelesi veren ve lider Amedspor’un 1 puan gerisinde yer alan GMG Kastamonuspor, ligde kalma mücadelesi veren ve son çiktigi 5 karsilasmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 maglubiyet alan Belediye Derincespor maçinin hazirliklarini tamamladi. Ligde 32 puanla 15. sirada bulunan Belediye Derincespor ile deplasmanda karsilasacak olan Kastamonuspor, hazirliklarini tamamlayarak Kocaeli’ne hareket etti. Kastamonuspor, 7 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Derince Belediye Stadinda Belediye Derincespor ile karsilasacak. Ismail Dikmenli Tesislerinde karsilasmanin hazirliklarini tamamlayan GMG Kastamonuspor, zirve takibini sürdürmek için Belediye Derincespor mücadelesinden de mutlak galibiyetle ayrilmak istiyor. Çiktigi son 8 karsilasmadan da galibiyetle ayrilan GMG Kastamonuspor’un basarili Teknik Direktörü Firat Gül, açiklamalarda bulundu.

“Bizim asil bayramimiz sezon sonunda olacak”

Usakspor’un kagit üzerinde bakildiginda küme düsmüs bir takim olmasina ragmen ligde süre bulan genç oyunculardan olustugunu söyleyen Gül, “Maç öncesinde bize karsi çok mücadele edeceklerini biliyorduk. Maçin kolay olmayacaginin farkindaydik. Hiçbir maç oynamadan kazanilmiyor. Zor bir maç olacaginin farkindaydik. Su anlamda zor olacakti, dirençli bir takima karsi oynayacagimizi biliyorduk. Küme düsmüs bir takim ama kariyer sahibi olmak isteyen çok genç oyuncular bulunuyor. Bunlarda sonuna kadar mücadele ettiler. Usakspor’u da ayrica verdikleri mücadeleden ötürü tebrik ediyorum. Ama bizim yürüdügümüz yolda ihtiyacimiz olan tek sey üç puandi. Ilk yari aslinda golü erken bulduk ama arkasindan talihsiz bir penalti oldu. Sonra skor dengelendi. Bizler, ayni sekilde maça nasil basladiysak oynamaya devam ettik ve ilk yarida ikinci golü atarak öne geçtik. Arkasindan da ikinci yari biraz daha soguk kanli bir oyun ile dogru organizasyonlarla farki açtik. Bizim için Usak maçi artik bitti, simdi de Derincespor maçina hazirlaniyoruz. Derincespor maçi bizin için çok önemli. Derincespor da küme düsme hattina yakin bir takim. Onlarinda kendilerine göre hesaplari bulunuyor. Bizimde sampiyonluk iddiamiz var. Insallah gülen taraf biz oluruz” dedi.

Ramazan Bayraminda izinli olmayacaklarini söyleyen Gül, “Bizler, Bayramda rutin bir sekilde antrenmanlarimizi sürdürecegiz. Pazar günü maçi oynadiktan sonra Kastamonu’ya döndügümüz Pazartesi günü itibariyle ne yapilmasi gerekiyorsa onu yapacagiz. Bayramda da çalismalarimiza devam edecegiz. Bizim bayramimiz insallah sezonun sonunda olacak” diye konustu.



“Öncelik takimimim basarisi, gol krali olursam da benim için ayrica güzel olur”

Menemenspor maçinin ardindan bileginde yirtik olustugunu anlatan Okan Eken, “O maçtan sonra 1 haftalik bir sakatlik sürecim oldu. O sakatlik sebebiyle Denizli deplasmaninda oynayamadim. Daha sonrasinda enjeksiyon ile maçlara çikmaya basladim. Iyi durumdayim su anda. Tedavim sürüyor, masörlerimiz, fizyoterapistlerimiz sag olsunlar çok yardimci oluyorlar. Baya iyi durumdayim. Çok sükür su anda korkulacak bir durumumuz yok. Gol kralligindan ziyade takimimizin basarili benim için daha önemli. Tabii ki gol kralligi da olursa benim için ayrica ekstra güzel olur diye düsünüyorum” seklinde konustu.



“Hem gol atip hem asist yaparak iyi bir maç çikarttim”

Usakspor maçinin kendiler için önemli oldugunu söyleyen Alptekin Çayli da, “Usakspor genç bir takim, iyi bir performans ve enerji gösterdi. Bizde iyi bir oyun sergiledik. Oyunun ilk basinda golü bulduk. Sonra bir gol yedik ama hizlica toparlandik. Skor olarak 5-1 gibi farkli bir skor aldik. Rahat bir maç oldu, geçen hafta da iyi bir maç oldu. Önümüzde Belediye Derincespor maçi var. Haftaya da sahamizda Amedspor ile oynayacagiz. Ben ve takim arkadaslarim, agabeylerim ve kardeslerim hep birlikte çalismaya devam ediyoruz. Benim için de Usakspor maçi iyi bir maç oldu. Çünkü hem gol hem de asist yaptim. Kisisel degil de takima katki vermek beni daha çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandi.

“Kupayi Kastamonu’ya getirip sampiyonlugu çok güzel bir sekilde kutlayacagimiza yürekten inaniyorum”

Iyi bir gidisat yakaladiklarini belirten Yusuf Türk ise, “Gayet iyi gidiyoruz. Daha önce söyledigim gibi su anda takimin havasi çok iyi. Kalan maçlarimizin hepsini kazanip kupayi Kastamonu’ya getirip sampiyonlugu çok güzel bir sekilde kutlayacagimiza yürekten inaniyorum. Önümüzde 5 maç kaldi. Ilk yarida da abilerim olsun, takim arkadaslarim olsun onlarda bana çok asist yapti, gol atilmasi gereken yerlerde bana gol attirdilar. Bu saatten sonra artik sen, ben diye bir sey yok, önemli olan takimin basarisi ve tamamen ben bu takima ait oldugumu hissediyorum. O yüzden Okan agabeyime de bir gol attirdim. Okan agabeyimin gol krali olmasini yürekten istiyorum. Biz de ligde sampiyon olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA