Halil Ibrahim Asgin Açiklamasi 'Sehrine Ve Takimina Sahip Çik'

Çorum Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, futbolseverlerden Çorum FK’ya destek isteyerek, “Sehrine ve takimina sahip çik” dedi.

Baskan Asgin, 7 Nisan Pazar günü oynanacak Kocaelispor karsilasmasi öncesi, taraftarin tribünleri doldurarak sehrine ve takimina destek vermeye davet etti.

Trendyol 1. Lig’in 29. haftasinda Çorum FK, Kocaelispor’u konuk edecek. Çorum Sehir Stadyumu’nda oynanacak karsilasma saat 13.30’da baslayacak. Bu sezon ligde çiktigi 28 maçta 14 galibiyet ve 6 beraberlik alarak 48 puan toplayan kirmizi-siyahlilar, 3. sirada yer aliyor.

Çorum FK’nin play-off’un iddiali ekiplerinden biri oldugunu ve Süper Lig hedefine adim adim ilerledigini belirten Çorum Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, bu süreçte Çorum halkinin desteginin çok önemli oldugunu, takimini yalniz birakmayacagina inandigini söyledi.



Çorum halkina ve taraftara seslenen Baskan Asgin, “Sehrine ve takimina sahip çik. Pazar günü atkini, formani ve bayragini al stadyuma gel” diyerek taratarlara çagrida bulundu.

Kaynak: İHA