Glasgow Rangres, John Lundstram'i Ikna Etmeye Çalisiyor

Iskoçya’nin Glasgow Rangres takiminda forma giyen merkez orta saha oyuncusu John Lundstram’a, Trabzonspor’un ilgisinin yogunlasmasinin ardindan Iskoç kulübü, 31 Mayis 2024’te sözlesmesi sona erecek oyuncuyla mukavele uzatmak için bütün sartlarini zorluyor.

Son iki sezondur sportif ve mali istikrardan uzak bir görüntü sergileyen Trabzonspor, önümüzdeki sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyor. Sezon basi kampina kadar transferlerin yüzde 80’nini tamamlamayi hedefleyen bordo-mavililer; savunma, orta saha ve forvet hatti için girisimlerini sürdürüyor. Ugurcan Çakir’in durumuna göre ise kaleci transferi de gündeme alinacak.

Iskoçya’nin Glasgow Rangres takiminda forma giyen, merkez orta saha ve ön libero pozisyonunda bu sezon etkili bir performans ortaya koyan John Lundstram’a Trabzonspor’un ilgisinin yogunlasmasinin ardindan Iskoç kulübü, 31 Mayis 2024’te sözlesmesi sona erecek oyuncuyla mukavele uzatmak için bütün sartlarini zorluyor. Bu sezon forma giydigi 45 maçta önemli bir performans ortaya koyan Lundstram, Iskoç kulübünün ilk teklifine olumlu yanit vermemisti.

Philippe Clement devrede

Glasgow Rangres’in basina geçmesinin ardindan önemli islere imza atan Belçikali çalistirici Philippe Clement, Ingiliz oyuncunun takimda kalmasi için devreye girmis durumda. Özellikle takimin basina geçmesinin ardindan John Lundstram’in performansinin artmasinda önemli katkisi bulunan Clement’in, oyuncuyu ikna ederek takimda kalmasini saglamaya çalistigini öne süren Iskoç medyasi, 30 yasindaki futbolcuya Ingiltere’den gelen tekliflerin de oldugunu aktardi. Trabzonspor’un bu transferde istekli olmasiyla transferin nasil sekillenecegi Iskoç medyasi tarafindan da yakindan takip ediliyor.

Kaynak: İHA