Erzurumspor Göztepe Yolcusu

Trendyol 1. Lig takimlarindan Erzurumspor FK, Giresunspor galibiyetinden sonra Göztepe deplasmanina gidiyor.

Lige baslangiçta transfer yasagi ve benzeri sorunlar yasayan ancak sonrasinda basarili sonuçlarla yoluna devam eden Erzurumspor’da play-off sesleri yükselmeye basladi.

Ligde oynadigi 28 maçta aldigi 11 galibiyet 10 beraberlik ve 7 maglubiyetle puan cetvelinde 40 puanla 10’uncu sirada yer alan Erzurumspor’un 3 puani da TFF tarafindan silinmisti. Rakip fileleri 28 defa havalandiran ve kalesinde 22 gol gören Erzurumspor, son oynadigi maçta Giresunspor’u 2-1 yenerek rahat bir nefes aldi.

Mavi-beyazli takimin Teknik Direktörü Hakan Kutlu, oyuncularinin önemli bir durus sergiledigini ve hedeflerinin play-off ile birlikte puan cetvelinin güvenli bölgesinde kalmak oldugunu ifade ederek, “Bundan sonraki alti maçta elimizden geleni yapacagiz. Tabii matematiksel olarak degil ama önemli bir puan farkimiz var. Bundan sonra ilk alti içinde oynayan, takimlarla maçlarimiz yogunlukta. Bunun da hem avantaji var hem de dezavantaji var. Maglup edebilirsek bizim için çok büyük bir arti kazandirir. Onlar üç puan kaybettigi haftada biz üç puan almis oluruz. Ama tabii ki güçlü rakipler gerçekçi de olmak gerekiyor. Sonuna kadar savasacagiz.” seklinde konustu.

Ramazan Bayrami öncesi 8 Nisan 2024 Pazartesi günü Izmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda saat 20:30’da Göztepe A.S. ile karsilasacak olan Erzurumspor’da hedef mutlak üç puan. Göztepe A.S-Erzurumspor FK maçini hakem Ali Yilmaz yönetecek.

Kaynak: İHA