Tuncay Sanli'dan, Sanliurfaspor Maglubiyetine Iliskin Açiklamasi 'Dünü Unuttuk, Bugün Var, Yarin Var'

Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Sanli, zorlu maçlari kayipsiz geçip, kagit üzerinde kolay görünen mücadelelerde ise puan kayiplari yasadiklarini söyleyerek, "Dünü unuttuk, bugün var, yarin var onun üzerinden yolumuza devam edecegiz" dedi.

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’in 29. haftasinda 6 Nisan Cumartesi günü evinde Boluspor ile karsilasacak. Müsabakanin hazirliklarini sürdüren Sakarya temsilcisinde Teknik Direktör Tuncay Sanli, takimi degerlendirdi. Milli takim arasindan sonra deplasmanda Sanliurfaspor’a 2-0 maglup olduklarini hatirlatan Sanli, zorlu maçlarda galibiyet, kendileri açisindan kolay görünen mücadelelerde ise puan kaybettiklerini söyledi.



“Zorlu maçlari geçip kolay dedigimiz maçlarda puan kayiplari yasadik”

Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Sanli, Sanliurfaspor karsilasmasinda kötü oynadiklarini belirterek, "Ligin ikinci yarisinin zorlu geçecegini, oyundan çok mücadele gücünün daha yüksek olacagini biliyorduk. Son maç üzerinden bakarsak oyun olarak ve mücadele gücü bakimindan iyi degildik. Bunu takim ile birlikte de hatalarimizi konustuk. Hava sartlari gibi birçok detay olabiliyor fakat mazeret degil, kötü oynadik ve kaybettik. Sadece parantez içinde sunu söyleyebilirim; federasyonun hava sartlarinda maç saatine dikkat etmesi daha iyi olabilirdi diye düsünüyorum. Hatalarimizdan ders çikarip, hemen Bolu maçina odaklanmaya basladik. Her maç kritik, her maç degerli sadece bir maç üzerinden bakmaya gerek yok. Ikinci yariya baslarken kagit üzerinden kolay fikstür gibi görünüyordu bizim açimizdan. Zorlu maçlari geçip, kolay dedigimiz maçlarda puan kayiplari yasadik. Bunun üzerine tekrar odaklanip Bolu maçinin idmanlarina basladik. Dünü unuttuk, bugün var, yarin var onun üzerinden yolumuza devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA