Trabzonspor Taraftarlari Trabzon'daki TFF Binasi Önünde Toplandi

Trabzonspor taraftarlari Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) almis oldugu kararlari protesto etmek için Trabzon’da bulunan TFF Bölge Müdürlügü’nün önünde toplanarak federasyonu istifaya davet etti.

Trabzonspor Taraftar Gruplari gece geç saatlerde Trabzon’unun Faroz Mahallesinde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürlügü binasi önünde toplanarak alinan kararlari protesto ederek federasyonu istifaya davet etti.

Taraftar Gruplari adina açiklamalarda bulunan Murat Günaydin, haksizliklara karsi duran bir sehrin çocuklari olduklarini belirterek, "TFF’yi protesto için burada toplandik. Yillardir haksiz rekabetle kirli oyunlarin kurbani seçildik. Üzerimize oyunlar oynandi. Basarilarimiz gölgelemek için her yola bas vurdular. Hak etmedigimiz cezalara maruz birakilarak bizi kirli oyunlarinin içine çekmeye çalistilar. Alinan haksiz kararlari siddetle kiniyoruz. Yapilan haksizliklara boyun egmeyecegiz sessiz kalmayacagiz. Onurlu dik durusumuzdan ödün vermeyecegiz. Sonuna kadar mücadeleye devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA