Ibrahim Üzülmez Açiklamasi 'Galip Gelmek Istedik Ama 1 Puan Da Iyidir'

SAMSUN – Pendikspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, Samsunspor maçinin ardindan Süper Lig’de kalmak ve herkesin alkisladigi bir takim olmak istediklerini söyledi.

Samsunspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Pendikspor’da Teknik Direktör Ibrahim Üzülmez, maç sonu basin toplantisinda karsilasmayi degerlendirdi. Üzülmez, galip gelemedikleri için üzgün oldugunu ifade etti.



"Galip gelmek istedik ama 1 puan da iyidir"

Mücadele gücü yüksek bir maçi geride biraktiklarini ifade eden Üzülmez, “Mücadele anlaminda keyifli maç oldu. Samsunspor iç sahada ön alan baskisi en iyi yapan takimlardan biri. Ligde bu alanda ilk 2’de yer aliyor. Taraftar destegini alarak çok iyi ön alan baskisini yapan bir takima karsi oynadik. Rakibi iyi analiz ettik. Samsunspor’un iyi oyunculari var . Ön alan baskisina karsi çok iyi çalistik. Oyuncularimiz bu anlayisla, 3 gündür çalistigimiz gibi iyi oynadi. Galip gelmek istedik ama 1 puan da iyidir. Göreve geldigimizden beri dokunuslarda bulunduk. 2 haftadir gol yemiyoruz. Bugün de gerekli direnci gösterdik. Bu yarisi sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Konyaspor maçi hariç 3 maçta da iyi oynadik. Ligde kalmak istiyoruz. Herkesin alkislayacagi bir takim ortaya çikarmak istiyoruz. Maçin hakemine çok tesekkür ediyorum. Bu dönemde hakemlere destek verilmesi gerekiyor. Bugün hakem sahada gördügünü çaldi, o yüzden tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA