Elazig Belediyesi, 'O Sene, Bu Sene' Slogani Ile Elazigspor Temali YKS Deneme Sinavi Gerçeklestirdi

Elazig Belediyesi, gençler için hazirladigi “Gelecek Sensin” isimli destek programi kapsaminda YKS deneme sinavi gerçeklestirdi. 4 bin ögrencinin katildigi deneme sinavinin temasi, “O sene, bu sene” slogani ile Elazigspor oldu.

Elazig Belediyesi, Yüksek Ögretim Kurumlari Sinavina girecek ögrenciler için hazirladigi kapsamli destek programini, yeni dönemde de sürdürüyor. Ögrencilerin egitimlerine destek olarak, donanimli bireyler yetistirilmesi adina önemli faaliyetlerde bulunan Elazig Belediyesi, bu kapsamda Yüksekögretim Kurumlari Sinavi TYT-AYT deneme sinavlari gerçeklestirdi. Deneme sinavlarina, Elazig’da faaliyet gösteren liselerde ve kurslarda egitim gören 14 bin ögrenci katildi.

Ögrenciler, her zaman yanlarinda olan ve desteklerini esirgemeyen Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari‘na tesekkür etti.

Ögrenciler, Elazigspor’a Play-Off’ta basarilar diledi

Öte yandan Elazig Belediyesinin gerçeklestirdigi Yüksekögretim Kurumlari Sinavi TYT-AYT deneme sinavlarinin temasi Elazigspor oldu. TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve 2023-2024 futbol sezonunda sergiledigi futbolla Play-Off’a kalarak önemli bir basariya imza atan Elazigspor Kulübünün amblemi ve “O sene, bu sene” slogani ile gerçeklestirilen deneme sinavlarinda ögrencilere bordo-beyazli takimin sevgisi asilandi. Ögrenciler, hem deneme sinavina girmenin mutlulugunu yasadi hem de Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari’nin destekleri ile bu sene basari yakalayan Elazigspor’a Play-Off’ta basari temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA