Baskan Günel'den Kusadasispor'a Moral Dopingi

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, TFF 3. Lig 3’üncü Grup’ta Play-Off oynamayi garantileyen Kasadasisporlu futbolcular ve yönetimle sabah kahvaltisinda bir araya geldi. Siyah-beyazli ekibin 2’inci Lige yükselecegine yürekten inandigini belirten Baskan Ömer Günel, “Bornova 1877 ile oynayacaginiz maçta hepinize basarilar diliyorum” dedi.



TFF 3. Lig 3’üncü Grup’ta Kusadasispor, ligin son maçinda evinde Agri 1970’i 1-0 maglup ederek ligi 45 puanla 5’inci sirada tamamladi. Siyah-beyazli ekip, bu sonuçla Play-Off biletini cebine koyup, Izmir temsilcisi Bornova 1877’nin rakibi oldu. Baskan Ömer Günel, 2 Mayis Persembe günü saat 20.00’de Izmir’de bulunan Bornova Aziz Kocaoglu Stadi’nda oynanacak zorlu 90 dakika öncesi Kasadasisporlu futbolcular ve yönetimle sabah kahvaltisinda bulustu. Bir restoranda düzenlenen ve oldukça neseli geçen kahvaltida futbolcular, 2’inci Lige çikacaklarina inançlarinin tam oldugunu söyledi.



“Basaracaginizdan eminim”

Siyah-beyazli ekibe Play-Off yolunda basarilar dileyen Baskan Günel, “Bugün kentimizin ortak degeri ve markasi olan Kusadasispor’un yöneticileri ve futbolculari ile bir araya geldik. Öncelikle Play-Off’a yükselen takimimizin futbolcu ve teknik heyetini tebrik ediyorum. Sezon basinda hedefimizi 2’inci Lig olarak belirlemistik. Bunu basaracagimiza yürekten inaniyorum. Kusadasi Belediyesi olarak her zaman takimiza destek olmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA