Bakan Göktas, Milli Sporculara Verdigi 'Ziyaret' Sözünü Yerine Getirdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas, Kempo IKF Dünya Sampiyonasi’nda ay-yildizli formayla 20 madalya kazanan devlet himayesindeki çocuklara verdigi “bulusma” sözünü yerine getirerek onlarla bir araya geldi.

Göktas, Milli Saraylar Saray Koleksiyonlari Müzesi’ndeki programi öncesinde, Antalya’da düzenlenen Kempo IKF Dünya Sampiyonasi’nda Türkiye’yi temsil eden devlet himayesindeki çocuklarla bulustu.

Kendi brans ve yas gruplarindaki müsabakalarda 20 madalya alan milli sporculari tebrik eden Göktas, onlarla bir araya gelmekten duydugu mutlulugu ifade etti.

Göktas, 6 farkli bransta biri altin, 3’ü gümüs ve 16’si bronz kazanan sporcularin basariyla gurur duyduklarini belirterek, “Inanmak basarmanin yarisidir derler. Diger yarisi da çalismak. Her zaman kendinize inanin ve çok çalisin. Bizler sizlere inaniyoruz. Sizlerin basarilariyla da gurur duyuyoruz. Her zaman sizlerin yaninda olmaya devam edecegiz. Sizler devlet korumasindaki diger çocuklara da ilham oluyor, onlara motivasyon sagliyorsunuz. Sizlerle tanismak benim için büyük mutluluk” ifadelerini kullandi.

Milli sporcular da gösterdigi yakin ilgiden dolayi Bakan Göktas’a tesekkür ederek her zaman onun destegini hissettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA