Tolunay Kafkas Açiklamasi 'Lig Sadece Iki Takimdan Ibaret Degil'

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Sivasspor maglubiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, "Herkes büyük emek sarf ediyor. Sadece yukarilara bakmamak lazim. Hiç kimse hiçbir Anadolu kulübünü ve bizi hafife almasin. Kimsenin kaderiyle oynamayin. Lig sadece iki takimdan ibaret degil" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasinda Sivasspor deplasmanindan 1-0 maglubiyetle ayrilan Fatih Karagümrük’te Teknik Direktör Tolunay Kafkas, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Maçi degerlendiren Kafkas, "Oyuna ilk 20 dakika istedigimiz gibi baslayamadik daha sonra oyunu kontrol ettik ve çok fazla pozisyona girdik. En kötü 1 puan alacagimiz maçta son dakika yedigimiz golle maçi maglup bitirdik. Maçtan çikaracagimiz dersler var. Ligi sonun kadar biz bu isi kovalayacagiz ve mücadeleyi birakmayacagiz. Her seyi gözden geçirip, yolumuza devam edecegiz. Sivasspor’u da tebrik ediyorum. Herkes büyük emek sarf ediyor. Sadece yukarilara bakmamak lazim. Hiç kimse hiçbir Anadolu kulübünü ve bizi hafife almasin. Küme düsmek serefsizlik degildir. Kimsenin kaderiyle oynamayin. Lig sadece 2 takimdan ibaret degil" diye konustu.

Kaynak: İHA