Sivasspor'dan Maç Saatine Tepki!

Sivasspor Basin Sözcüsü Gökhan Karagöl, Fatih Karagümrük maçinin bitis saatinin iftar saatiyle çakismasina tepki göstererek, "Maçin bu saatte olmasi ayri bir sikinti. 5 dakikaya kadar ezan okunacak. Iftar saati geldi. Keske maç bu saatte olmasaydi" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasinda Sivasspor sahasinda karsilastigi Fatih Karagümrük’ü 1-0 maglup etti. Sivasspor Basin Sözcüsü Gökhan Karagöl, karsilasmanin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. 1-0 kazandiklari maçi degerlendirerek sözlerine baslayan Karagöl, "Önemli bir 3 puandi. Oynanan oyun bugün bizi ne kadar mutlu etmese de alinan 3 puan gayet iyiydi. Taktik üzerine bir oyun geçti. Teknik heyeti ve oyuncularimizi tebrik ediyoruz" diye konustu.

Karagöl maçin saat 17.00’de baslamasina tepki göstererek, "Maçin bu saatte olmasi ayri bir sikinti. 5 dakikaya kadar ezan okunacak. Iftar saati geldi. Bununla ilgili biz Türkiye Futbol Federasyonu’na basvuruda bulunmustuk. TFF de ’Tamam’ dedi ama naklen yayin olarak yayinci kurulus maçin bu saatte oynanmasina israr etti. Keske maç bu saatte olmasaydi. Naklen yayin planlamasinda 20.30 yayin akisini bozacagi için bu maçi 17.00’a verdiler. Biz 15.00 veya 16.00 olsun istedik ama yayinci kurulus bu saate israr etti" ifadelerini kullandi.

Gökhan Karagöl alinan 3 puanin ardindan düsme hattindan da uzaklastiklarini vurgulayarak, "Çok güzel bir 3 puan oldu. Biz de düsme hattindan uzaklastik. Rahat bir nefes almamiza sebep oldu. Insallah diger maçlarda da iyi oynar ve 3 puan aliriz" diye konustu.

Kaynak: İHA