Okul Sporlari Tekvando Yildizlar Kiz Ve Erkek Grup Müsabakalari Manisa'da Basladi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan organize edilen Okul Sporlari Tekvando Yildizlar Kiz ve Erkek Grup Müsabakalari Manisa’da basladi.

Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün ev sahipliginde düzenlenen müsabakalara Afyonkarahisar, Antalya, Aydin, Balikesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Isparta, Izmir, Kirklareli, Kütahya, Manisa, Mugla, Tekirdag, Usak ve Yalova illerinden 189 kiz ve 154 erkek olmak üzere toplamda 343 sporcu katiliyor. Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen açilis seremonisiyle birlikte maçlar basladi.

Açilis seremonisine Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Okul Sporlari Sube Müdürü Fatih Umut Altinisik, Tekvando Temsilcisi Süleyman Basar, Tekvando Il Temsilcisi Gökay Budak, Antrenörler ve Sporcular katildi.

Müsabakalar 5 Nisan Cuma günü sona erecek ve dereceye giren sporcular Türkiye finallerine katilma hakki kazanacak. Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk, tüm sporculara basarilar dileyerek, Türk tekvandosunda gelecegin yildizlarina ev sahipligi yapmaktan mutluluk duyduklarini söyledi ve sporseverleri müsabakalari izlemeye davet etti.

Kaynak: İHA