Okul Sporlari Bilek Güresi Sampiyonu Ilayda Malkoç Oldu

Ordu’da düzenlenen Okul Sporlari Genç Kizlar 50 Kilo Sol Kol Türkiye Sampiyonasi’nda, Afyonkarahisarli genç sporcu Ilayda Malkoç büyük bir basariya imza atti. Malkoç, rakiplerini geride birakarak Türkiye sampiyonu ünvanini kazandi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu, Ilayda Malkoç’u basarisindan dolayi tebrik etti. Kasapoglu, genç sporcuyla gurur duyduklarini belirterek, basarilarinin devamini diledi.

Ilayda Malkoç, kazandigi büyük basari sonrasinda duygularini su sekilde dile getirdi:

"Bu sampiyonluk benim için gerçekten çok büyük bir gurur kaynagi. Uzun süredir bu hedef için çalisiyordum ve sonunda bunu basarmanin mutlulugunu yasiyorum. Bu basarida emegi geçen herkese tesekkür etmek istiyorum, özellikle aileme minnettarim. Bu zaferi onlarla birlikte paylasmak benim için çok önemli. Bundan sonra da ayni azim ve kararlilikla çalisarak, daha nice basarilara imza atmayi hedefliyorum. Spora ve sporun bana kattigi degerlere olan inancimi hiçbir zaman kaybetmeyecegim. Türkiye sampiyonu olmak gerçekten büyük bir onur, ve bu basariyi gelecek yillarda da sürdürmeyi amaçliyorum. Desteklerini esirgemeyen herkese tesekkür ederim."

Kaynak: İHA