Manisa FK'da 4. Levent Devrim Dönemi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü’nün yeni teknik direktörü Levent Devrim oldu. Imza töreninde konusan Devrim, "Manisa Futbol Kulübü benim yuvam. Taraftarlarimizin yüregi ferah olsun. Her sey çok güzel olacak" dedi.

Manisa Futbol Kulübü sezon sonuna kadar anlasma sagladigi Teknik Direktör Levent Devrim için imza töreni gerçeklestirdi. Fikri Bayril Tesisleri’nde gerçeklesen imza törenine Baskan Mevlüt Aktan katildi.

Imza töreninde konusan Teknik Direktör Levent Devrim, "Manisa Futbol Kulübü benim yuvam. Burada çok güzel basarilar, çok güzel zamanlar geçirdik. Zor bir süreçten geçiyoruz ama bunun üstesinden gelecek güçteyiz. En kisa zamanda bunu sahaya da yansitmak için çok çalisacagiz. Yine güzel günler görecegiz. Taraftarlarimizin yüregi ferah olsun. Manisa Futbol Kulübü en iyi yerlere çikacaktir. Her sey çok güzel olacak bundan emin olsunlar" ifadelerini kullandi.

Baskan Aktan: "Manisa Futbol Kulübü bu sehrin bir degeridir"

Levent Devrim’e görevinde basarilar dileyen Manisa FK Baskani Mevlüt Aktan ise, "Levent Devrim bu kulüp için önemli ve degerli bir isim. Birlikte çok önemli isler yaptik. Zor bir süreçten geçiyoruz ama bu sürecin sabirla üstesinden gelecegiz. Manisa Futbol Kulübü olarak hedefimizde en ufak bir sapma yok. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Bu kulübü daha da yukarilara çikarmak için çok çalisacagiz. Manisa Futbol Kulübü bu sehrin bir degeridir. Tüm taraftarlarimizi ve Manisali futbolseverleri bu degere sahip çikmaya ve destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Devrim daha önce 2017-2019 yillari arasinda o zaman ismi Manisa BBSK olan kulüpte 2019-2020 yillari ve 2022 yilinda da teknik direktör olarak görev yapmisti.

Kaynak: İHA