Kütahya'nin Tavsanli Ilçesinde Oryantiring Yarisi

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde, oryantiring yarisinda sporcular, hedef bulmak için mücadele etti.

Sporcular, haritada yer alan hedefleri bularak, Göbel Termal Tesislerinde parkuru tamamladi. 10 kategoride gerçeklestirilen yarismada, kendi kategorilerinde derece elde eden sporcular, yarisma sonunda madalyalarini aldilar. Gerçeklesen yarismada, kulüp sporculari, bu bransa yeni baslayan sporcular ve yarismayi izleyip hosuna gittigi için arazide katilim saglayan halk ile hedef bulma yarisinda mücadele etti. Haritada yer alan hedefleri bulmak için birbirleriyle kiyasiya yarisan sporcular, unutulmaz bir mücadeleye imza attilar.

Derece elde eden sporcular, yarisma alaninin oldukça güzel oldugunu ifade ederlerken, Göbel Termal Tesislerini de tanima firsati bulduklarini söylediler.

Yarisma sonunda derece yapanlara ödül töreni Erdem Spor Halisaha’sinda gerçeklestirildi.

Yarismada derece alan büyüklerde Arif Yasa ve Murat Cezayerli’nin kizlari da derece elde ederek mutluluk yasadilar.

Yarismada ödül törenine Gençlik ve Spor Il Müdürü Turhan Yavuz, Tavsanli ilçe Milli Egitim Müdürü Rasit Küçükkagnici, Kütahya ASKF Baskan vekili Celalettin Altay, Spor Servisi sube müdürü Saadet Gök ve Gençlik ve spor il müdürlügü satin alma sube müdürü Emrah Özçelik de katildi.



Yarismaya 150 sporcu katildi

Kütahya Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Oryantiring Antrenörü ayni zamanda il temsilcisi Nadire Ulutas, yarisma sonunda yaptigi açiklamada, "Burada düzenledigimiz Oryantiring tanitim yarismalarinda amacimiz sporculari bu bransi sevdirmek" dedi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Turhan Yavuz, bu spor dalina Tavsanli ilçesinin ilgisinin fazla olmasi nedeniyle gerekli destekleri vereceklerini söyledi.



Yapilan yarisma ve ödül töreni sonrasi sporcular Göbel Termal havuzuna da girmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: İHA