Halk Oyunlari Il Birinciligi Yarismalari Basliyor

Denizli’de Halk Oyunlari Kulüpler Il Birinciligi Yarismalari 21 ekibin katilimiyla 05 Nisan Cuma günü saat 14.00’te Vali Recep Yazicioglu Spor Salonunda baslayacak.



Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürlügü organizasyonunda 05 Nisan Cuma günü saat 14.00’te baslayacak halk oyunlari söleninde kulüpler sirayla sahne alacak. Gümüslerde bulunan Vali Recep Yazicioglu Spor Salonunda yapilacak yarismalara farkli kategorilerde 21 ekip katilacak.

Yarismanin yapilacagi Vali Recep Yazicioglu Spor Salonunda hazirliklar sürüyor. Yarismaya katilacak ekipler yarismadan bir gün önce prova için salonda yerini alacak. Yarismada, ekiplerin uyum ve performanslarina göre halk oyunlari milli hakemlerinden olusan jüri tarafindan puanlama yapilacak ve sampiyonlar belli olacak. Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman, halk oyunlarinin kültür ve medeniyetler besigi olan yurdumuzun ne kadar önemli bir zenginlige sahip oldugunun göstergesi oldugunu söyledi.

Halk Oyunlari Kulüpler Denizli Il Sampiyonasinda yarisacak tüm takimlara basarilar dileyen Ilman, herkesi bu söleni izlemeye davet etti.

Kaynak: İHA