Denizlispor Bos Tribünler Önünde 1 Puanla Yetindi

DENIZLI – TFF 2. Lig Kirmizi Grup takimlarindan Denizlispor, seyircisiz oynanan karsilasmada sahasinda konuk ettigi Sariyer ile 0 – 0 berabere kaldi.



TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren ve 27 puana sahip 18’inci sirada yer alan Denizlispor, ligin 33’üncü haftasinda en önemli rakiplerinden olan Istanbul temsilcisi Sariyer’i agirladi. Oynadigi son lig maçinda deplasmanda Menemen FK’ya 3-1 maglup olan ve geçen haftayi bay takim olarak geçen Denizlispor, sahasinda oynadigi önemli karsilasmaya mutlak galibiyet parolasiyla çikti. Iç sahada oynanan Somaspor maçinda yapilan kötü tezahürat nedeniyle cezasi bulunan Denizlispor, Denizli Atatürk Stadi’nda oynanan karsilasmaya taraftarinin desteginden yoksun olarak basladi.



90 dakika boyunca iyi bir performans sergileyen Denizlispor, yakaladigi birkaç gol pozisyonundan da faydalanamadi. Mutlak galibiyet parolasiyla çiktigi maçta Sariyer ile 0-0 berabere kalarak haftayi 1 puanla kapatan Denizlispor, ligde kalma ümitlerini son 5 maça birakti.

Denizlispor ile 100. maçina çikan basarili stoper Muhammet Özkan’a maç öncesi Kulüp Baskani Mehmet Uz ve Teknik Direktör Özcan Bizati tarafindan 100 numarali forma ve plaket takdim edildi.

Kaynak: İHA