Denizli Idmanyurdu 3'Te 3 Için Siki Çalisiyor

Bölgesel Amatör Lig Yükselme Grubu’nda oynadigi iki karsilasmayi da kazanan Denizli Idmanyurdu Gürellerspor, 3. haftada karsilasacagi Tavas Birlikspor maçinin hazirliklarini 3’te 3 hedefiyle sürdürüyor.

Denizli Bölgesel Amatör Lig Yükselme Grubu 3. haftasinda Tavas Birlikspor ile karsilasacak olan Denizli Idmanyurdu Gürellerpor, mücadelenin hazirliklarini Sirinköy Stadyumu’nda Teknik Sorumlu Gökhan Kaynak idaresinde 3 puan parolasi ile sürdürüyor.

BAL’a yükselme grubu maçlarini degerlendiren Gökhan Kaynak, maçlara iyi basladiklarini belirterek, "Iyi baslamak önemliydi. Biz de iyi basladik. Ilk maçta rakibimiz Acipayam Belediyespor’du. Maç 75. dakikaya kadar 1-1 devam ediyordu. Daha sonra ikinci golü bulduk ve karsilasma 2-1 sona erdi. Bir sonraki hafta Dokuzkavaklarspor ile karsilastik. Yine iyi bir maç oldu. Maçin bitimine 2 dakika kala buldugumuz gol ile 2-1 kazandik. Kazanmasini bildik. Bu bizim için önemliydi. Kazanarak geldik" dedi.



“Tek maçlar her zaman zordur”

“Kazanarak bu haftaki maçimiza çikacagiz” diyen Kaynak, “Play-off’lardayiz, tek maç yenilmemen gerekiyor. Bu arada rakiplerimiz de kazaniyor. Tek maçlar her zaman zordur. Bazen strateji yaparsiniz. Bazen maçin durumuna göre oynarsiniz. Ama bazen de kendi oyununuzu oynarsiniz. Biz su ana kadar kendi oyunumuzu oynamaya çalisiyoruz. Ama tabii ki rakiplerimize de gereken saygiyi gösteriyoruz. Süreç bizim açimizdan su anda iyi devam ediyor. Bu hafta rakibimiz Tavas Birlikspor önemli olan bu maçtan da 3 puanla ayrilmak. Bunu da yapabilecek insallah gücümüz, becerimiz, oyun felsefemiz var. Cumartesi günü oradan da 3 puanla ayrilip yolumuza devam etmek istiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA