Cristiano Ronaldo, Senelere Meydan Okuyor

39 yasindaki Portekizli yildiz Cristiano Ronaldo, Al-Nassr formasiyla bu sezon tüm kulvarlarda çiktigi 35 maçta 36 kez gol sevinci yasarken, 12 asist katkisi saglayarak, yillara meydan okumaya devam ediyor.

Portekizli yildiz Cristiano Ronaldo, bu sezon gösterdigi performansla kariyerinin son bölümünde yüksek grafigini devam ettiriyor. 39 yasindaki futbolcu, Al-Nassr formasiyla 24’ü Suudi Arabistan Ligi, 9’u AFC Sampiyonlar Ligi ve elemeleri, 2’si Kral Kupasi olmak üzere toplamda 35 maçta sahadaki yerini alirken, 36 kez gol sevinci yasadi. Ronaldo, verdigi 12 gol pasiyla kariyerindeki yüksek formunu sürdürüyor.

72 saat içinde ikinci hat-trick’ini yapti

Al-Nassr, Suudi Arabistan Ligi’nin 26. haftasinda deplasmanda Abha’yi 8-0’lik skorla maglup etti. 39 yasindaki Cristiano Ronaldo mücadeleyi hat-trick ile tamamlarken, Al-Tai’ye karsi alinan 5-1’lik galibiyette de 3 gol kaydetmisti. Ronaldo, böylelikle 72 saat içinde ikinci hat-trick’ini gerçeklestirmis oldu. Portekizli futbolcu, böylece bu sezon üçüncü kez hat-trick yapma basarisi gösterdi. 29 golle Suudi Arabistan Pro Lig’de en çok gol atan futbolcu konumunda bulunan yildiz, bu sezon toplamda 39 gollük katki sagladi.

Kaynak: İHA