Basaksehir Ile Besiktas 20. Randevuda

RAMS Basaksehir, yarin evinde oynayacagi Besiktas ile Trendyol Süper Lig’de 20. kez karsilasacak.

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasinda Basaksehir, yarin saat 20.30’da Fatih Terim Stadyumu’nda Besiktas ile karsilasacak. Turuncu-lacivertliler 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 maglubiyetle haftaya 42 puanla 7. sira basladi.

Siyah-beyazlilar ise 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 maglubiyet sonucunda topladigi 46 puanla 4. sirada bulunuyor.

20. randevu

Basaksehir, Besiktas ile Süper Lig tarihinde bugüne kadar 19 kez karsi karsiya geldi. Söz konusu müsabakalarda turuncu-lacivertliler 6, Besiktas 7 kez sahadan galibiyetle ayrilirken, 6 da beraberlik bulunuyor. Basaksehir’in 23 golüne, siyah-beyazlilar 25 golle karsilik verdi.

Sezonun ilk yarisinda Tüpras Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi 1-0’lik skorla kazanan Besiktas olmustu.

Basaksehir’in iç saha karnesi

Basaksehir, bu sezon evinde oynadigi 15 maçta 8 galibiyet, 2 maglubiyet ve 5 de beraberlik aldi. Topladigi 26 puanla iç sahadaki puan cetvelinde 7. sirada yer alan Boz Baykuslar, bu karsilasmalarda 23 kez fileleri sarsarken, aglarinda 16 gole engel olamadi.

Deniz Türüç cezali, 5 futbolcu kart sinirinda

RAMS Basaksehir’de Deniz Türüç, kart cezasi nedeniyle Besiktas karsisinda sahada olamayacak. Turuncu-lacivertli ekipte Mehdi Abeid, Leo Dubois, Olivier Kemen, Krzysztof Piatek ve Emirhan Ilkhan sari kart ceza sinirinda bulunuyor. Bu futbolcular, Besiktas karsisinda sari kart görmeleri durumunda 32. haftada deplasmanda Pendikspor ile oynanacak maçta cezali duruma düsecek.

Zorbay Küçük düdük çalacak

Basaksehir - Besiktas müsabakasini hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardimciliklarini Murat Tugberk Curbay ve Erdem Bayik yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoglu olacak.

Kaynak: İHA