Baris Kanbak Açiklamasi 'Keyifli Bir Sekilde Basaksehir - Besiktas Maçini Izleyerek Puan Kaybetmelerini Bekleyecegiz'

Kasimpasa Yardimci Antrenörü Baris Kanbak, Kayserispor galibiyetiyle ligdeki yerlerini koruduklarini söyleyerek, "Yarin keyifli bir sekilde Basaksehir-Besiktas maçini izleyerek puan kaybetmelerini bekleyecegiz" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasinda Kasimpasa deplasmanda karsilastigi Kayserispor’u 2-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Kasimpasa Yardimci Antrenörü Baris Kanbak, kendileri için önemli bir maço oynadiklarini söyleyerek, "Sonucunun 3 puan olmasini mutlak istedigimiz bir maçti, bunu maçtan önce de konusmustuk. Maçin basinda rakibimizin ön tarafinin keskin oyunculardan olustugunu analizlerimizde gördük. Bunlara karsi önlem olarak da aslinda biraz da deplasmanda oynamamiz nedeniyle kontrollü bir karsilama tercih ettik. Bu topsuz oyun sonrasinda kazandigimiz toplarla siddetli geçisleri hedefliyorduk. Fakat müsabaka erken zamanda rakibimizin eksik kaldigini gördük. Kirmizi karttan atilan Kartal Kayra aslinda hem rakip için hem de bizim için planlari degistirdi. Rakibimizin eksik kalmasindan dolayi ön alan baskisina geçtik. Daha önce de çogu maçta uyguladigimiz bir rakibi karsilama yöntemiydi zaten. Takim bunu biliyordu ve bunu uygulamak, bu geçisi saglamak basit oldu. Fakat eksik kalan rakibimize karsi topa sahip olma konusunda eksiklikler yasadik. Bu öz elestiriyi hem teknik ekip olarak hem de oyuncu arkadaslarimiza yaptik" diye konustu.

Aldiklari galibiyetle ligdeki yerlerini koruduklarini ifade eden Kanbak, "Eger rakip eksikse topun hakimiyeti, topun kullanma becerisi bizde olmaliydi. Bunu basaramadik fakat söyle; kazandigimiz toplarda 3-4 tane net gol firsatimiz vardi. Bunlari daha iyi degerlendirseydik skor çok farkli olabilirdi. Bazen söyle olabiliyor; takim kötü oynarken kazanmak önemli olabiliyor. Bugün kötü oynadik diyebiliriz. Daha iyi oynayabilirdik diyebiliriz fakat akabilecegimiz maksimum puani aldik. 3 puan aldik ve ligdeki mevcut konumumuzu koruyarak devam ediyoruz. Yarin Basaksehir - Besiktas maçini keyifli bir sekilde izleyip, iki tarafin da puan kaybetmesini bekleyecegiz. Umariz istedigimiz gibi olur" seklinde konustu.

Kaynak: İHA