Tolunay Kafkas Açiklamasi '4 Maçimizdan 2 Tanesini Alip Ligde Kalacagimiza Çok Inaniyorum'

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Antalyaspor galibiyetiyle ilgili, "Kazanmak bizim için çok önemliydi. Kalan 4 maçimizdan 2 tanesini alip ligde kalacagimiza çok inaniyorum" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasinda Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karsilastigi Antalyaspor’u 4-1 maglup etti. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulundu. Maçta pozisyon hatalari yaptiklarina deginen Kafkas, "Çok stresli ve gergin maçlar oynuyoruz. Her maç final havasinda. Bu oyun daha önceki maçlara göre istedigimiz gibi degildi ama sonuç önemli. Özellikle bizim takimin pres gücü yüksekti. Bunun da nedenleri var tam anlamiyla yapamadik. Sakat oyuncularimizin yeni yeni dönmesi. Bazi pozisyon hatalari yaptik. Oyunun belli bölümünde topu rakibe birakip kontrol etmeye çalistik. Aslinda oyun planimizin içerisinde yoktu ama plan degisikligine gittik. Sonuçta kazanmak bizim için çok önemliydi. Kalan 4 maçimizdan 2 tanesini alip ligde kalacagimiza çok inaniyorum. Antalyaspor ve Sergen Hocaya da basarilar diliyorum" ifadelerini kullandi.

"Her maçi kazanabilecek güçte takimiz"

Gelecek hafta deplasmanda karsilasacaklari Kayserispor ve ligin kalan bölümüyle ilgili Kafkas sunlari söyledi:

"Kayseri’de kazanmak istiyoruz. Bizim söyle bir avantajimiz var; son 4 haftaya girerken yükselisimiz var. Hem sonuç olarak hem oyun olarak. Eger bunu artiya çevirebilirsek her maçi kazanabilecek güçte takimiz. Ligde 37-38 ve 40 puanlar tehlikede oldugunu düsünüyorum."

Kaynak: İHA