Sergen Yalçin Açiklamasi 'Ödemelerle Ilgili Hiçbir Sikinti Yok'

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçin, sosyal medyada kendisiyle ilgili yanlis bilgilerin oldugunu belirterek, "Agzimdan çikmayan bilgilere lütfen itibar etmeyiniz. Yazilan seylerin benimle hiçbir alakasi yoktur. Ödemelerle ilgili hiçbir sikinti yok, biz aliyoruz. Oyuncular da 1-2 ay geriden geliyor. Artik futbolda ödemelerin 1-2 ay geriden gelmesi çok önemli degil, oyuncular da bunu biliyor" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasinda Antalyaspor, deplasmanda Fatih Karagümrük’e 4-1 maglup oldu. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçin, "Kaybettigimiz için üzgünüz. Bizim için zor bir oyun oldu, çok ciddi eksiklerimiz vardi. Oyun basladiktan sonra da sakatlanan oyuncularla daha da katlandi. Bundan önceki periyotlarda çok fazla maçlar oynadik muhtemelen sakatliklar yavas yavas belirginlesmeye basladi.

Bu da kisitli olan kadromuzda bizi iyice sikintiya sokmaya basladi.

Gerideyken 10 kisi kalmak çok daha zor. Maçin ilk yarisinda oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Topu biz oynadik, çok ciddi üstünlügümüz vardi. Golü bulabilirdik ama bu tür oyunlarda bireysel hatalar sonuçlari belirliyor. Bugün savunmada çok fazla bireysel hata yaptik, pozisyon hatasi yaptik. Bu maçtan çikaracagimiz dersler çikarip, en kisa sürede Pendikspor maçina hazirlanacagiz. Insallah önümüzdeki hafta bunu telafi ederiz” diye konustu.



"Ödemelerle ilgili hiçbir sikinti yok"

Kirmizi-beyazli yasanan ekonomik durum ve çikan haberlerle ilgili Yalçin su ifadeleri kullandi:

"Ödemelerle ilgili; sosyal medyada kirli bilgiler dolasiyor. Hatta benimle ilgili de yalan yanlis bilgiler dolasiyor. Dogal olarak bu bizi üzüyor. Agzimdan çikmayan bilgilere lütfen itibar etmeyiniz. Yazilan seylerin benimle hiçbir alakasi yoktur. Ödemelerle ilgili hiçbir sikinti yok, biz aliyoruz. Oyuncular da 1-2 ay geriden geliyor. Artik futbolda ödemelerin 1-2 ay geriden gelmesi çok önemli degil, oyuncular da bunu biliyor. Oyuncular için bunun bir sorun teskil ettigini zannetmiyorum. Bazi oyuncular bunu sorun olarak görebiliyor. O da onlarin bakis açisina bagli. Oyuncular rahatlar, antrenmanlarda iyiler. Ödemelerle ilgili bu isin dogasinda var."

Sergen Yalçin, ligin kalan haftalari için takimi adina, "Siralama maçlari oynayacagiz, ligin küme düsme hattinin 45 puana gelmesi mümkün degil" dedi.



"Emre Uzun’un yakinda gündeme gelecegini düsünüyorum"

Genç oyuncu Emre Uzun’un performansi ile ilgili gelen soruya 51 yasindaki teknik adam, "Emre genç bir oyuncu, yavas yavas takima adapte ediyoruz. Bu sezon onun da temposu yükseldi, bireysel çalismalar da yapiyor. Çaliskan ve yetenekli bir oyuncu. Yavas yavas gündeme gelecegini düsünüyorum. Bir sonraki maçlarda oynamasi için daha fazla süre vermeye çalisacagim. Insallah bu sene olmasa da önümüzdeki sene gündeme gelecegini düsünüyorum" yanitini verdi.

Kaynak: İHA