Paul Onuachu Bir Döndü, Pir Döndü

Trabzonspor’un 29 yasindaki Nijeryali forveti Paul Onuachu, Gaziantep FK maçinda 18 dakikada attigi 3 golle sakatliginin ardindan sahalara iyi bir geri dönüs yapti.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasinda Gaziantep FK’yi 2-0 geriye düstügü maçta 4-2 maglup etti. Bordo-mavililerde sakatligi sebebiyle bir süredir sahalardan uzak kalan Paul Onuachu da Gaziantep ekibi karsisinda attigi 3 gol ve yaptigi 1 asistle yildizlasti.

Trabzonspor’un, 28 Subat’ta kupada RAMS Basaksehir ile oynadigi karsilasmada sakatlanan Paul Onuachu’nun sol ön kolunda kirik tespit edilmisti. Ligde Alanyaspor, Fatih Karagümrük, Fenerbahçe, Konyaspor, Sivasspor ve Kayserispor maçlarinda forma giyemeyen 29 yasindaki oyuncu, Gaziantep FK ile oynanan maçta 3 gol birden atarak adeta sahalardan uzak kaldigi günlerin acisini çikardi.

Ziraat Türkiye Kupasi yari final ilk maçinda oynanan Fatih Karagümrük müsabakasinda 34 dakika süre alan Onuachu, Süper Lig’de ise sakatliginin ardindan 65 gün sonra 11’de sahaya çikarak, 80 dakikada ter döktü.

Ligde son golünü 11 Ocak’ta bordo-mavililerin Samsunspor’u sahasinda 2-1 yendigi müsabakada atan basarili santrfor, 109 gün sonra da gol sevinci yasamis oldu.

Kaynak: İHA