Geleneksel Türk Okçulugu Grup Müsabakalari Karabük'te Basladi

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Geleneksel Türk Okçulugu grup müsabakalari Karabük’te basladi.

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin okul sporlari kapsaminda küçükler, yildizlar ve gençler A-B kiz-erkek grup müsabakalarina 10 ilden 200’ye yakin sporcu katildi.

Dr. Necmettin Seyhoglu Stadi’nda iki gün sürecek müsabakalarda sporcular, İçel’de yapilacak Türkiye finallerine katilabilmek için mücadele ediyor. Saygi durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan açilis seremonisi konusmalar ile devam etti. Il Milli Egitim Müdürü Nevzat Akbas ‘Egitim Kenti Karabük’ projesi kapsaminda hem akademik basari hem sosyal-sportif faaliyetler hem de degerler olarak Karabük’ün ilerlemesinin sürdügünü söyledi.



Gençlik ve Spor Bakanligi’nin sporun tabana yayilmasi, basarili sporcularin kulüplere ve milli takimlara kazandirilmasi yönünde çalismalarin devam ettigini belirten Karabük Gençlik ve Spor Il Müdürü Coskun Güven, “Farkli yas kategorilerinden 10 farkli sehirden 200’e yakin sporcu, ögretmen ve hakem arkadasimizi Karabük’te agirliyoruz. Güzel ve heyecanli mücadeleler izleyecegiz. Karabük’te birçok organizasyona daha ev sahipligi yapmaya devam edecegiz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Fotograf çekimi ile açilis seremonisi sona ererken müsabakalar basladi.

Mücadeleler yarin da devam edecek. Karabük’ten basari ile ayrilacak sporcular İçel’de yapilacak Türkiye finallerine katilim saglayacak.

Kaynak: İHA