Toroslar Belediyesi Bocce Takimi Türkiye Sampiyonu Oldu

Toroslar Belediyesi Bocce Takimi, 23-28 Nisan tarihleri arasinda Antalya’nin Kemer ilçesinde yapilan Büyük Erkekler ve Kadinlar Bocce Petank Türkiye Sampiyonasinda, erkeklerde sampiyon, kadinlarda ise Türkiye 3’üncüsü oldu.

328 erkek,168 kadin sporcunun katildigi müsabakalar sonucu ilk 4 dereceye giren sporcular, milli takim seçmelerine girmeye hak kazandi.

Toroslar Belediye Baskani Abdurrahman Yildiz, dereceye giren sporcular Yusuf Ekinci, Mesut Duruk, Ridvan Kirmiziçolak, Emircan Duruk ve Gülçin Esen ile antrenör Niyazi Kutlay’i tebrik ederek, basarilarinin devamini diledi. Yildiz; “Sporcularimiz, bizlere büyük gurur yasatti. Onlara verdigimiz degerin önemini basarilariyla ispatliyorlar. Belediyemizin bu basarilariyla kentimizde bocce sporunun farkindaliginin arttigini da görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

Toroslar Belediyesi ve milli takim antrenörü Niyazi Kutlay da elde edilen sampiyonlugu Toroslar Belediye Baskani Abdurrahman Yildiz’a hediye ettiklerini söyleyerek, desteklerinden dolayi tesekkür etti.

Toroslar Belediyesinin milli takim sporcusu Mehmet Can Yakin ise 7-11 Mayis 2024 tarihleri arasinda Fransa’nin Saint-Vulbas sehrinde yapilacak olan Bocce Volo Dünya Sampiyonasinda Türkiye ve Toroslar Belediyesini temsil edecek.

Kaynak: İHA