Stanimir Stoilov Açiklamasi 'Hedefim Süper Lig'e Çikmakti'

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Gençlerbirligi galibiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, "Çok mutluyum çünkü buraya tek sebep için tek hedefle geldim o da Süper Lig’e çikmakti. Bu büyük kulüp taraftariyla, tesisleriyle, organizasyonuyla Süper Lig’de olmayi hak ediyor” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 32. haftasinda Göztepe, konuk ettigi Gençlerbirligi’ni 2-0 maglup etti. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, "Çok mutluyum çünkü buraya tek sebep için, tek hedefle geldim o da Süper Lig’e çikmakti. Bu büyük kulüp taraftariyla, tesisleriyle, organizasyonuyla Süper Lig’de olmayi hak ediyor. Göztepe, Türkiye’de futboluyla keyif veren Fenerbahçe, Galatasaray’la birlikte belki 3 kulüpten bir tanesi. Çok iyi bir oyuncu grubumuz vardi. Çok çalistilar. Iki inanilmaz kaptanimiz Ismail ve Atinç karakterleriyle takima çok iyi liderlik ettiler. Özellikle Atinç oynamamasina ragmen gördügüm en iyi profesyonellerden biriydi. Takima liderlik etti. Kimse bireysel olarak kendisini düsünmedi, sadece kulübü düsündü. Taraftarlarimizi tebrik etmek, onlara tesekkür etmek istiyorum hep animizda oldular" ifadelerini kullandi.

“Bu kulüp Süer Ligi hak ediyor”

Göztepe’nin ve bu sehrin Süper Lig’de olmayi hak ettigini dile getiren Stoilov, "Taraftarimizdan seneye de bizi Süper Lig’de her zaman desteklemelerini istiyorum. Seneye Süper Lig’de taraftarimiz için elimizden gelenin en iyisini yaparak en iyi performansimizi gösterecegiz. Tüm kulüp çalisanlarina, bu kulüp için emek veren herkese çok tesekkür etmek istiyorum. Herkes büyük bir mücadele gerçeklestirdi. Ayni zamanda özellikle Rasmus Ankersen, Ivan Mance ve Mehmet Sepil’e tesekkür ediyorum. Bana her zaman ilk andan beri güven verdiler. Bu büyük kulübün Süper Lig’de olmasini istiyordum, bunu basardigimiz için çok mutluyum" dedi.

Stoilov, "Bugüne kadar çok kupa kazanmis, Sampiyonlar Ligi tecrübeleri yasamis, finaller görmüs bir hocayim. Göreve geldigimizde daha agresif, daha önde basan bir Göztepe olusturmaya çalistik. Böyle hirsli taraftari olan bir takimin agresif, baskili oynamasi gerektigini düsünüyorum. Onlar sadece taktiksel bir futbol izlemeye gelmiyorlar, hirsli bir takim izlemek istiyorlar. Biz onlara bunu verdik ve basarili olduk" seklinde konustu.

Kaynak: İHA