Nevsehir Belediyespor'dan Son Anda Ligden Düsmekten Kurtuldu

Türkiye 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Nevsehir Belediyespor; sahasinda grup sampiyonu Adana 1954 FK’yi yenmesine ragmen 90. dakikaya kadar küme düsme tehlikesi yasarken, umutlarin tükendigi anlarda Ordu’dan gelen gol haberleri ile ligde kaldi. Maç sonu ligde kalan Nevsehir Belediyespor’da futbolcular ve yöneticiler büyük sevinç yasadi.

Sezon boyunca istedigi sonuçlari alamayarak son haftaya 27 puanla 13. sirada giren Nevsehir Belediyespor, evinde Adana 1954 FK ile mücadele etti. Kirmizi-beyazlilar, taraftarlarin yogun ilgi gösterdigi mücadeleyi 86. dakikada Ishak’in attigi golle 2-1 kazanarak puanini 30’a yükseltti.

Gazi Stadi’nda maçin son düdügünün çalinmasinin ardindan tribünlerde taraftarlarin, sahada da futbolcularin kulaklari Ordu ve Elazig’dan gelecek habere çevrildi. Elazig’in maçini kazanmasi ile birlikte son umutlarini Orduspor 1967 - Siirt Il Özel Idaresispor maçina baglayan Nevsehir Belediyespor oradan gelen ilk haberle yikilirken, maçin 90. dakikasinda Siirt Il Özel Idaresispor 1-0 öne geçti. Müsabaka bu skorla bitmesi beklenirken, umutlarin tükendigi dakikalarda Ordu’nun uzatmalarda attigi 3 golle Nevsehir’de büyük sevinç yasandi. Saha içindeki kutlamalar soyunma odasina kadar devam etti.

90. dakikada gelen gollerle Nevsehir Belediyespor 3. Lig’de kalmayi basarirken, beraberligin yettigi Siirt Il Özel Idaresispor BAL’a düstü.

Kaynak: İHA