Mus 1984 Musspor Play-Off Hazirliklarina Basladi

TFF 3. Lig’de mücadele eden Mus 1984 Musspor, 20 yil sonra play-off oynamaya hak kazandi. Mus 1984 Musspor Teknik Direktörü Ercüment Çoskundere, taraftarlari maça davet etti.

Mus’un gururu ve tek profesyonel futbol takimi Mus 1984 Musspor, uzun bir aranin ardindan TFF 2. Lig’e çikmak için play-off mücadelesine katilmayi basardi. Sehrin futbol tutkunlari, takimlarinin basarisiyla gururlanirken, 20 yillik bir bekleyisin ardindan bu önemli basariya ulasmanin heyecanini yasiyor.

TFF 3. Lig 4. Grup 30. haftasinda sahasinda karsilastigi Çankaya FK ile 1-1 berabere kalarak play-off oynamayi garantileyen Mus 1984 Musspor, persembe günü sahasinda oynayacagi Bursa Yildirimspor maçi hazirliklarini basladi.

Mus 1984 Musspor Teknik Direktörü Ercüment Coskundere, Musspor’un 20 yil sonra play-off oynamaya hak kazandigini belirterek, "Musspor 20 yil sonra böyle bir basari yakaladi. Bence basarinin birinci mimari Baskan Nevzat Bey’dir. Su ana kadar Mus sehri ve Musspor’la ilgili elinden gelen her seyi yapiyor. Su anda yapmaya da devam ediyor. Bir avantaj tabii sahamizda bir eleme tek maç oynayacagiz. Bu maçi kazanmak istiyoruz. Bu maçi kazanmak için de Mus taraftarinin, Musspor’u sevenlerin destegine ihtiyacimiz var. Onlardan bu destegi görmek istiyoruz. Iyi yolda oldugumuzu düsünüyorum. Biz ilk maçi da geçip sampiyonluga adim atmak istiyoruz. Zorlu bir sezon geçirdik. Tabii biz de en az ikinci olmayi istiyorduk. O sans da geldi ama ilk iki maç beraber kalinca o sansi kaybettik. Sonuçta üçüncü bitirdik. Ilk maçi içeride oynayacagiz. Çocuklarla da konustuk, lig bitti. Artik eleme maçlarimiz var. Bu maçlara en iyi sekilde hazirlanacagiz" dedi.

Play-off maçlarini geçerek 2. Lige çikmak istediklerini söyleyen Kaptan Efe Karaoglu ise, "Iki yildir bu takimdayim. Buraya bir hedef ugruna geldik. Sampiyonluk yasamak için hepimiz buradayiz. Sezonun ilk bölümünü tamamladik. Gönül isterdi grubumuzdan birinci sirada sampiyon olarak çikalim ama sezon içinde yasadigimiz bazi aksakliklar, bazi sikintilar, bazi hakem hatalarindan dolayi sezonu üçüncü bitirdik. Artik hedefimiz play-off’ta sampiyon olarak çikmak. O kapasitemiz, o gücümüz var. Arkamizda iyi bir taraftar grubumuz var. Bizlere sezon basindan beri her zaman destek veren, arkamizda duran iyi bir kitlemiz var. Bu sehir zaten sampiyonlugu hak ediyor. Biz de yillar sonra bu sampiyonlugu, 2. Lig’i tekrar yasatmak için üzerimizde olan misyonu, görevi tamamlamak için play-off son maçina, insallah son dakikaya kadar bu sampiyonlugu ne kadar hak ettigimizi gösterecegiz " seklinde konustu.

Kaynak: İHA