Gaziantep ALG Spor, Beylerbeyi'ni 2-1 Yendi

Gaziantep Alg Spor, Kadinlar Futbol Süper Ligi 29. haftasinda evinde konuk ettigi güçlü rakibi Beylerbeyi’ni 2-1 maglup ederek Hilmi Bugüner yönetiminde üst üste 5. galibiyetini aldi.

Gaziantep Alg Spor, Kadinlar Futbol Süper Ligi 29. haftasinda Beylerbeyi’ni konuk etti. Mehmet Hayri Özkeçeci Stadyumu’nda oynanan maçta taraftar destegini de arkasina alan Gaziantep Alg Spor, ilk yarida Patrica Seteco, ikinci yarida ise Pambani’nin golleriyle rakibini 2-1 maglup etti. Gaziantep ALG Spor, bu sonuçla ligde üst üste 5. galibiyetini alarak çikisini sürdürdü.

Baskan Ali Gözcü, sonuçtan memnun

Güçlü rakibi Beyerbeyi’ni 2-1 maglup ederek çikisini sürdüren Gaziantep ALG Spor Baskani Ali Gözcü, "Güçlü rakibimiz Beylerbeyi karsisinda çok güzel oyun ortaya koyarak kazanmayi basardik. Haftaya ligi tamamlayacagiz ve son maçimizi da kazanarak sezonu ilk 5 içinde tamamlayip taraftarlarimizi mutlu etmek istiyoruz. Insallah bu sezondan gereken dersi çikarip gelecek sezon yine son ana kadar sampiyonluk kovalayan bir takim izlettirmek istiyoruz" dedi.

Gaziantep ALG Spor, ligin son haftasinda Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaray’a konuk olacak.

Kaynak: İHA