Galatasaray Petrol Ofisi, Son Haftaya Lider Girdi

Turkcell Kadin Futbol Süper Ligi’nde Galatasaray, Antalyaspor Kadin Futbol Kulübü’nü 4-0 maglup ederek son haftaya zirvede girdi. Liderin 2 puan gerisinde yer alan Ankara Büyüksehir Belediyesi Fomget GSK da sampiyonluk umudunu son maça tasirken, 5 puan geride kalan Fenerbahçe bu sezon sampiyonluk sansini kaybetti.

Turkcell Kadin Futbol Süper Ligi’nin 29. haftasinda lider Galatasaray Petrol Ofisi, deplasmanda Antalyaspor Kadin Futbol Kulübü ile karsilasti. Sari-kirmizililar mücadeleye Handan, Berna, Fatma, Luibov, Benan, Eda, Emine, Kipoyi, Ebru, Kristina ve Arzu 11’iyle çikti. Maça hizli baslayan Aslan, henüz 3. dakikada Berna Yeniçeri’nin golüyle öne geçti. Eda Karatas’in aglari bulmasiyla skoru 2-0’a getiren Galatasaray, ilk yariyi önde kapatti. Sari-kirmizililar ikinci yarida da Elanur Laçin’in 65 ve 85. dakikalarda attigi gollerle 4-0 kazandi.

Galatasaray, son haftaya zirvede girdi

Aldigi galibiyetle puanini 68’e yükselten Galatasaray, son haftaya en yakin takipçisinin 2 puan önünde girdi. Sari-kirmizililar son maçini 5 Mayis Pazar günü saat 14.00’te Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Alg Spor ile oynayacak.

Ligde ikinci sirada yer alan Ankara Büyüksehir Belediyesi Fomget GSK ise bugün sahasinda Amed Sportif Faaliyetler ile karsilasti. Ankara ekibi karsilasmayi 4-0 kazanarak puanini 66’ya yükseltti ve son haftaya sampiyon olma umuduyla girdi. Fomget de son hafta 5 Mayis Pazar günü saat 14.00’te Trabzonspor’a konuk olacak.

Fenerbahçe sampiyonluk sansini yitirdi

Ligde 3. sirada yer alan Fenerbahçe Petrol Ofisi, Deragzi Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde konuk ettigi Atasehir Belediye Spor’u 10-1 gibi farkli bir skorla maglup etti. Sari-lacivertliler, aldigi galibiyete ragmen 63 puanda kalarak bu sezon sampiyon olma sansini kaybetti.

Kaynak: İHA