Yeni Malatyaspor U19 Takimi Ligde Kaldi

U19 Süper Ligi’nde mücadele eden Yeni Malatyaspor, zor sartlar altinda ligde kalmayi basardi.

U19 Süper Ligi’nin son haftasinda Ankaragücü ile karsi karsiya gelen Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmanda rakibini 1-0 yenerek, ikili averajla ligde kalmayi basardi.

Gençlerin bu zor sartlarda almis olduklari galibiyetin ve ligde kalmalarinin çok büyük bir inanmislik ve azmin sonucunda oldugunu dile getiren Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaskani Sahin Altunok, "Öncelikle genç kardeslerimi teker teker tebrik ediyor, hepsinin alnindan öpüyorum. Malumunuz üzere deprem yasamis bir sehir ve mali krizlerle bogusan, mücadele eden bir Yeni Malatyaspor var. Bu zorlu süreçlere ragmen büyük bir azim ve gayret göstererek, son hafta deplasmanda Ankaragücü’nü 1-0’lik skorla yenen genç kardeslerimiz, U19 Süper Ligi’ne tutunarak, bizlere çok büyük bir moral verdi. Bizlerde gençlerimizin bu basarilarina kayitsiz kalmayarak, bu kardeslerimize prim verme karari aldik. Altyapi bizim için çok önemli. Gençlerimizin gelecek sezon daha iyi yerlere gelebilmeleri ve büyük basarilara imza atabilmeleri için de gelecek sezon elimizden gelen destegi kendilerine verecegiz" dedi.



"Hedefimiz Süper Lig"

Gelecek sezonda A Takim için mutlak hedeflerinin Süper Lig oldugunu dile getiren Sahin Altunok, "Yönetim kurulu olarak, Kulüp Baskanimiz Adil Gevrek’in öncülügünde yeni sezona saglam bir sekilde girmek için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Yeni Malatyaspor’umuzu hak ettigi yere getirmek için elimizden geleni yapacagimizdan hiç kimsenin süphesi olmasin. Iyi bir takim kurarak, Süper Lig yolunda emin adimlarla ilerleyecegiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA