Short Track Türkiye Sampiyonasi, Erzurum'da Basladi

Short Track Türkiye Sampiyonasi Erzurum’da basladi. Iki gün sürecek sampiyonaya 34 kulüp ve 3 ferdi bölgeden toplam 107 sporcu katilim gösterecek.

Palandöken Buz Salonu’nda gerçeklestirilen yarismanin açilis törenine Türkiye Buz Pateni Federasyonu Baskan Vekili Prof. Dr. Kemalettin Aydin, Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Levent Çakmur, Asbaskan Orhan Sahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Derya Aksoy, Ahmet Hamdi Isik, Engin Yasar, Naci Korucu ve Köksal Kaçmaz da katildi.

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Levent Çakmur, Short Track’ta son yillarda önemli basarilar kazanildigina isaret ederek böylesine önemli bir organizasyona Erzurum’da ev sahipligi yapmaktan dolayi memnun olduklarini belirtti.

Türkiye Buz Pateni Federasyonunun 2023-2024 sezonu faaliyet programinda yer alan Short Track Türkiye Sampiyonasi iki gün devam edecek.

Sampiyonaya Ankara, Erzurum, Samsun, Bursa, Ardahan ve Kocaeli illerinden Men/Women, Junior C, Junior D, Junior E, Junior F, Junior G kategorileri olmak üzere, 34 kulüp ve 3 ferdi bölgeden toplam 107 sporcu katilim gösterecek.

Yarisma Junior G 333M kadinlar kategorisi sporcularinin performanslari ile basladi.

Bugün 2000M karisik bayrak takimi kategorisi ile ilk gün yarismalari tamamlanacak.

Iki gün boyunca devam edecek olan yarislar, yarin yapilacak madalya töreni ile birlikte sona erecek.

Kaynak: İHA