Serdar Topraktepe Açiklamasi 'Hakem Takdir Haklarini Fenerbahçe'den Yana Kullandi'

Besiktas Yardimci Antrenörü Serdar Topraktepe, hakem Volkan Bayarslan’in takdir haklarini Fenerbahçe’den yana kullandigini söyledi. Topraktepe, Al-Musrati’nin gördügü kirmizi kartin ise dogru oldugunu belirtti.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasinda Besiktas, deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 maglup oldu. Besiktas Yardimci Antrenörü Serdar Topraktepe, müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

“Oyuncularima karakter koyduklari için tesekkür ederim”

Libyali futbolcu Al-Musrati’nin 25. dakikada gördügü kirmizi kartin oyun planlarini degistirdiklerini dile getiren Topraktepe, “Fenerbahçe’nin bize baskili baslayacagini biliyorduk. Ilk 20 dakikada bunu tahmin ettik. Geçis oyunlariyla 20 dakikadan sonra öne tasiyacaktik oyunu ama Al Musrati’nin kirmizi karti planlarimizi degistirdi. Sonra mecburen farkli bir oyun oynadik ama 10 kisi olmamiza ragmen ikinci yari kesinlikle oyunu birakamayan, sonuna kadar mücadele eden bir takim izledik. Bu Besiktas’in karakterinde var. Oyuncularima karakter koyduklari için tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

“Semih kanatta oynamak istedigini söyledi”

Serdar Topraktepe, Semih Kiliçsoy ile maçtan önce hangi pozisyonda görev alacagina iliskin bir konusma gerçeklestirdigini belirterek, “Kanatta oynamak istedigini söyledi.

’Devre arasinda Muleka ile isterseniz yer degistirin’ dedim. Ama orada oynamak istiyorum dedigi için degistirmedim” seklinde konustu.



“Hakem takdir haklarini Fenerbahçe’den yana kullandi”

Müsabakanin hakemi Volkan Bayarslan’in takdir haklarini ev sahibi ekipten yana kullandigini savunan siyah-beyazli çalistirici, “Futbolcularim maç boyunca çok iyi karakter koydu. Ikili mücadelelerde çok iyiydik. Hakem 10 kisi kalmamiza ragmen takdir haklarinin büyük bölümünü Fenerbahçe’de yana kulandi. En son geri atilan pasta Gedson kaleciyle çarpisiyor, Gedson’a faul veriliyor. Tam ataga çikacakken durdurulan pozisyonlar var. Kirmizi kart kirmizi ama ikili mücadelelerde biraz daha takdir haklarini Fenerbahçe’den yana kullandigini düsünüyorum” diye konustu.

47 yasindaki antrenör, Avrupa kupasina gitmek istediklerini ve bu yüzden Türkiye Kupasi’ni kazanmak zorunda olduklarini ancak ligi de iyi bir yerde bitirme adina kalan maçlara galibiyet için çikacaklarini aktardi.

Serdar Topraktepe, ayrica gelecek sezon takimda görev alip almayacagiyla ilgili yönetimle herhangi bir görüsme gerçeklestirmedigini, camianin içinden gelen biri olarak her göreve hazir oldugunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA