Markus Gisdol Açiklamasi 'Ligde Kalacagimiza Inaniyorum'

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Kasimpasa maçinin ardindan, Süper Lig’de kalacaklarina inandigini ve bu dogrultuda çalisacaklarini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasinda Samsunspor, deplasmanda karsilastigi Kasimpasa’ya 1-0 maglup oldu. Müsabakanin ardindan degerlendirmelerde bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, zor bir maç olacagini bildiklerini söyledi.

Karsilasmanin basinda yedikleri basit bir golle geriye düstüklerini aktaran Alman çalistirici, “Rakibimize karsi burada oynamanin zor oldugunu biliyorduk. Buradan puan veya puanlar almanin zor oldugunu biliyorduk. Kötü bir baslangiç oldu bizim adimiza ve çok basit bir gol yedik. Özellikle maçin baslarinda da göstermis oldugunuz performans iyi degildi, yeterli degildi. 30 dakikadan sonra çok iyi pozisyonlar yakaladik, oyuna müdahil olmaya basladik ve daha iyi oynamaya basladik. Son dokunuslar iyiydi diyemem. Odaklanmayi ve gol atmayi unuttuk. O kadar pozisyona girdikten sonra eger bunlari degerlendirmiyorsaniz, son dokunuslari iyi yapamiyorsaniz tabii ki de kaybetmeniz çok normal” diye konustu.



“Basarili olacagimizi düsünüyorum”

Kötü bir oyun ortaya koymadiklarinin altini çizen Gisdol, “Bu maçtan önce üç maç boyunca biz kaybetmedik. Belki bu tarafiyla bakacak olursak biraz daha pozitif olabiliriz. Oynamis oldugumuz maçlarda da kötü oynamadik açikçasi. Bu maçta sonuçta Kasimpasa gibi bir rakibe karsi oynuyorsunuz ve zorlu bir rakip. Performans anlaminda da biz kötü oynamiyoruz. Kötü degildik, sadece gol eksikti. Eger çalismalarimizi ayni ciddiyet, ayni istek ve arzuyla devam ettirsek basarili olacagimizi düsünüyorum” açiklamasini yapti.

“Ligde kalacagimiza inaniyorum”

Kalan maçlardan en iyi sonuçlari alarak ligde kalmak istediklerini belirten Markus Gisdol, “Ben buraya geldigimde birçok insan Samsunspor kesinlikle ligi düsecek olan ilk takim diye bakiyordu. Ben geldikten sonra takima güvendigimi gösterdim ve adim adim hep birlikte iyi sonuçlar almaya basladik. Zor maçlar da oynadik tabii ki bu dönemde. Ben sunu net bir sekilde belirtmek istiyorum takimima kesinlikle güveniyorum ve güvencemin sonucunda da bu takimla birlikte ligde kalacagimiza inaniyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA