Inönü Belediyesi Sporcularindan 8 Madalya 3 Kupa

Eskisehir Inönü Belediyesi’nin sporculari, Çorum’da düzenlenen Türkiye Oryantiring Sampiyonasi’nda 8 madalya ve 3 kupa kazandi.

Ilk gün yapilan uzun mesafe yarismasinda Inönü Belediyesi’nin sporcularindan, kadinlar 21 kategorisinde yarisan Elif Gökçe Avci Ataman 1’inci, erkekler 21A kategorisinde yarisan Hüseyin Cem Ataman 1’inci olarak altin madalyanin sahibi olurlarken, yine erkekler 21 kategorisinde yarisan Ilyas Avci 3’üncü, kadinlar 35 kategorisinde yarisan Ayse Akin Özdemir 4’üncü, kadinlar 16B kategorisinde yarisan Esma Kurt 4’üncü oldu.

Yarismanin ikinci günü olan orta mesafe yarismasinda Elif Gökçe Avci Ataman kadinlar 21E kategorisinde yine sampiyon olurken, erkekler 21A kategorisinde yarisan Ilyas Avci 2’nci, kadinlar 35 kategorisinde yarisan Ayse Akin Özdemir 2’nci olarak gümüs madalyanin sahibi oldular.

Madalyayi çok az bir farkla kaçiran kadinlar 16B kategorisinde yarisan Esma Kurt 5’inci, erkekler 21A kategorisinde yarisan Ibrahim Kor 5’inci, erkekler 21E kategorisinde yarisan Yury Masnyy 6’nci olarak yarismayi tamamladi.

Yarismanin son günü olan kisa mesafe yarismasinda Elif Gökçe Avci Ataman kadinlar 21E kategorisinde sampiyon olurken, Hüseyin Cem Ataman 2’nci olarak gümüs madalyanin sahibi oldu.

Kaynak: İHA