Fahrudin Omerovic Açiklamasi - 'Kalan Maçlarda Tüm Riskleri Alacagiz'

Sivasspor deplasmanindan puansiz ayrilan Konyaspor’da Teknik Direktör Fahrudin Omerovic, "4 zor maçimiz var. Kalan maçlarda tüm riskleri alacagiz. Elestiri bu tip durumlarda her zaman oluyor. Kabul etmek zorundayiz" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasinda Konyaspor deplasmanda karsilastigi Sivasspor’a 1-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic açiklamalarda bulundu.

Maglubiyetten dolayi üzgün olduklarini söyleyen Omerovic, "Ortada bir maç oldu. Gol atan takim kazanacak gibi bir maç oldu. Istatistiklere bakinca daha çok topa sahip olduk. Sonuçta biz atamadik. Sivasspor maçin son anlarina dogru golü buldu ve kazandi. Kazanani tebrik etmemiz gerekiyor. Savunmayi bazen asmak çok kolay degildir. Kolay olmadi. Maç dengeli gidiyordu. Sonuçta kazanani tebrik etmeliyiz" dedi.



"Elestirileri kabul etmeliyiz”

’Ligde düsme hattina dogru ilerliyorsunuz. Herhangi bir önlem alacak misiniz?’ seklinde sorulan soruya ise Omerovic, "Bu sezon öyle bir sezonki 2 maç kazanan ligde kaliyor gibi gözüküyor. Bugünkü Sivas maçi bizi zor duruma soktu. 4 zor maçimiz var. Kalan maçlarda tüm riskleri alacagiz. Elestiri bu tip durumlarda her zaman oluyor. Kabul etmek zorundayiz" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA