Burak Kizilhan Açiklamasi 'Fenerbahçe Derbide Galip Gelip Hedefleri Yolunda Derbi Yasatsin'

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kizilhan, Yüksek Divan Kurulu Toplantisi’nda, bugün oynanacak Besiktas maçiyla ilgili, "Bu aksam hakem müdahalesi olmadan adaletsiz kararlar yasanmadan bir derbi mücadelesi izleyelim. Fenerbahçe galip gelip hedefleri yolunda derbi yasatsin insallah" dedi.

Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantisi, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapiliyor. Toplantida konusma yapan Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çaglan Kizilhan, faaliyet raporunu okudu. Olimpiyat kotasi alan sporculari açiklayan Kizilhan, sporculari tebrik ederken, branslarda alinan basarilar ve sampiyonluklari katilimcilara aktardi. Kizilhan, "Bu sampiyonluklar sadece sonuçlariyla degil, yillardir süre gelen spor kulübü kimligimizi de en güçlü sekilde yansitiyor. Fenerbahçe’miz ’Dünyanin en büyük spor kulübü’ taniminin her bir kelimesinin altini rekorlar ve sampiyonluklarla tamamliyor. Bu kimligi güçlü kilan sizlerin destegi ve ilgisi, camiamizin sahiplenmesi ve bir o kadar da büyük bir mali gücü tasidigimiz bu süreçte yanimizda olan sponsorluklarimizin destegidir" diye konustu.

Yüksek Divan Kurulu Baskani Ugur Dündar’a tesekkür eden Kizilhan, bugün oynanacak Besiktas maçiyla ilgili de futbol takimina basarilar dileyerek sunlari söyledi:

"Ugur beye ve ekibinde görev yapan arkadaslarimiza gösterdikleri özverili hizmetler için ayrica tesekkür ediyoruz. Gelecekte de bu büyük camia için hep bir arada olmayi diliyorum. Bu aksam hakem müdahalesi olmadan adaletsiz kararlar yasanmadan bir derbi mücadelesi izleyelim. Fenerbahçe galip gelip hedefleri yolunda derbi yasatsin insallah. Futbolda yasanan her seye ragmen Fenerbahçe’miz zirve yarisini sürdürürken, spor kulübü kimligi ile de bizleri gururlandirmaya, Türk bayragini dalgalandirmaya devam ediyor."

Kaynak: İHA