Bülent Uygun'dan Rey Manaj Transferine Iliskin Açiklama

Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun Konyaspor maçinin ardindan Rey Manaj’in Galatasaray’a transferi ile çikan haberlere iliskin, “Takimimizda sözlesmesi bitmeyen hiçbir futbolcuyu krali gelse görüsemez transfer ile ilgili. Öyle bir dünya yok" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasinda Sivasspor, Konyaspor’u 1-0 maglup etti. Maçin ardindan Teknik Direktör Bülent Uygun, düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi.

Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan Uygun, “3 puan aldigimiz için mutluyuz. Rakibimizin iyi bir takim oldugunu biliyorduk. Kendi evimizde kazandik. Belki galibiyeti onlar bizden daha çok hak ettiler. Rey Manaj da golünü atarak bize 3 puan aldirdi ve Avrupa yolunda istegimizi ortaya koydu” diye konustu.



“Rey Manaj roketle yarisir gibi topa vuruyor”

Rey Manaj’in performansi hakkinda konusan Uygun, “Rey Manaj roketle yarisir gibi topa vuruyor. Allah vergisi bir yetenek ve çok iyi topa vuruyor. Çok özel ve çok önemli bir futbolu ancak maalesef Manaj sahada çok faule maruz kaliyor” ifadelerini kullandi.

“Futbolculara tesekkür ediyorum”

Kaleci Ali Sasal Vural’in takimdan ayrilacagi yönündeki haberlere iliskin de konusan Uygun, “Kümede kalma isini gerçeklestirdikten sonra Ali Sasal yönetimle bugün itibariyla görüstü. Nikolic oynadi bugün. Ondan da çok memnunum. Iki kalecimize de tesekkür ediyorum. Takimdaki tüm futbolcu kardeslerime tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

“50’ye yakin futbolcu söyledim”

Bir gazetecinin, “Önümüzdeki sezon için transfer çalismalari basladi mi?” sorusuna Uygun, “Transfer komitemiz çalismalara basladi.

18 futbolcumuzun sözlesmesi bitiyor. Yönetime 50’ye yakin futbolcu begendigimi söyledim. Yönetim ekonomik olarak bize en yararli olan futbolculari almaya çalisacak ama benim taraftarim bu degil. Ben 20 bin 30 bin taraftar istiyorum. Sivaslilari tribüne bekliyorum. Gelen 2-3 bin kisiye de tesekkür ediyorum. Yeni sezonda da taraftar gruplari birlesecek ve daha coskulu olacak” yanitini verdi.

“Öyle bir dünya yok”

Uygun son olarak, Rey Manaj’in Galatasaray’a transferi ile çikan haberlere iliskin, “Iç transferde ben herkesle görüsmeye çalisiyorum takimda. Takimimizda sözlesmesi bitmeyen hiçbir futbolcuyu krali gelse görüsemez transfer ile ilgili. Öyle bir dünya yok. Bakariz sonrasinda” yanitini verdi.

Kaynak: İHA