Yurtlar Arasi Futbol Turnuvasi Denizli'de Basliyim

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlügü’nün geleneksel spor turnuvalari kapsaminda Futbol Grup Sampiyonasi 29 Nisan – 03 Mayis 2024 tarihleri arasinda Denizli’nin ev sahipliginde yapilacak. 10 ilden 250 sporcu katilacagi organizasyonda maçlar Kinikli Spor Kompleksinde oynanacak.



Denizli’de sportif organizasyonlar hiz kesmeden birbiri ardina devam ediyor. “Kredi ve Yurtlar Spor Oyunlari” adi altinda ülke genelinde düzenlenen organizasyonlardan Futbol Grup Sampiyonasi Denizli’de gerçeklesecek. Ev sahibi Denizli’nin yani sira Izmir, Manisa, Mugla, Kütahya, Afyon, Aydin, Eskisehir, Bilecik ve Balikesir illerini temsil edecek takimlar Futbol Grup Sampiyonasinda final bileti alabilmek için mücadele edecek. Grup maçlari sonunda birinci olan takim Ankara’da yapilacak Türkiye Finallerine katilim hakki elde edecek.

Denizli Gençlik Spor Il Müdürlügünde sampiyona için hazirliklar sürüyor. Yurtlar arasinda yapilan spor faaliyetlerinin gençler arasinda sporu tesvik etmenin yaninda gençlerin sosyal ve fiziksel gelisimine olumlu katkilar sagladigini belirten Gençlik Spor Il Müdürü Ömer Ilman, Denizli olarak Futbol Grup Sampiyonasina ev sahipligi yapacak olmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Ilman, yarismalara katilacak tüm takimlara basarilar diledi.

Kaynak: İHA