Trabzonspor'da Iç Saha Endisesi

Trendyol Süper Lig’de sahasinda oynadigi son iki maçi kazanamayan Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avci yönetiminde iç sahada deplasmandan daha az puan topladi.

Trendyol Süper Lig’de, sahasinda Gaziantep FK’yi konuk edecek olan Trabzonspor, Abdullah Avci yönetiminde bu sezon iç sahada, deplasmandan daha az puan topladi. Evinde oynadigi son iki maçta Fenerbahçe’ye 3-2 ve Sivasspor’a 1-0 maglup olan bordo-mavililer, Gaziantep FK karsisinda iç saha istatistiklerini toparlamayi hedefliyor.

Karadeniz ekibi, Abdullah Avci’nin göreve gelmesinin ardindan iç sahada oynadigi 12 lig maçinda 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 maglubiyet elde ederek 19 puan topladi.

Bordo-mavililer, tecrübeli teknik adam yönetiminde 13 dis saha maçinda ise 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3 maglubiyet yasadi, topladigi 24 puanla toplayarak, evinde oynadigi müsabakalardan 5 puan daha fazla hanesine yazdirdi.

Iç saha siralamasinda 9. sirada

Trabzonspor, Nenad Bjelica döneminde oynadigi 8 maçta 4 galibiyet, 2’ser beraberlik ve maglubiyet elde ederek 12 puan toplamisti. Iç sahadaki 4 maçta 3 galibiyet ve 1 maglubiyet sonucunda 9 puan toplarken, dis sahada ise 1 galibiyet ve 3 maglubiyet sonucunda 3 puan toplamisti. Hirvat teknik adam döneminde Karadeniz ekibi iç sahada hanesine daha çok puan yazdirmisti.

Trabzonspor, bu sezon iç sahada oynadigi 16 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 maglubiyet alarak 28 puanla 9. sirada yer aldi. Dis sahada ise 17 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 maglubiyet alarak 24 puan topladi ve 3. sirada yer aldi.

Trabzonspor Gaziantep FK’ya yenilmiyor

Trabzonspor, rakibi Gaziantep FK ile oynadigi maçlarda yenilmedi. Iki takim arasinda ligde oynanan 9 maçta bordo-mavililer sahadan 6 kez galip ayrilirken, 3 maçta ise beraberlikle ayrildi.

Kaynak: İHA